Decembernieuws van de Hengelsport Reus

Persbericht De Hengelsport Reus

klik om de website te bezoekenDecembernieuws van de Hengelsport Reus

Op dit moment zitten we weer in een vorstperiode waarin weinig gevist kan worden. Voor veel vissers een uitgelezen moment om de uitrusting eens goed na te kijken en alvast voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen!

Ook in de winkel zijn we daarmee bezig. In het najaar hebben we de roofvishoek aangepakt, en op dit moment wordt de karperhoek aangepakt. Met name het assortiment voor de zgn. pelletvisserij is flink uitgebreid. Dit alles is nu overzichtelijk bij elkaar geplaatst.

Let op: We gaan stoppen met de klantenkaart!
Vanaf januari stoppen gaan we met onze klantenkaart. Diverse redenen liggen aan deze beslissing ten grondslag. Met name de ontwikkelingen m.b.t. internet zijn een reden geweest te stoppen met de klantenkaart en een andere manier te bedenken waarop we acties kunnen maken voor onze klanten. De punten die op de klantenkaart staan kunnen worden verrekend bij een bezoek aan onze winkel.

Vanaf januari worden er maandelijks acties gehouden in de winkel met bepaalde artikelgroepen of groothandels. Voor januari zijn dit de volgende:

     
  • KORDA : 20% korting op alle producten
  •  
  • GAMAKATSU: 20% korting op alle haken
  •  
  • ILLEX pluggen: 4 halen 3 betalen.

Tot slot willen we langs deze weg alle klanten prettige Kerstdagen en een voorspoedig en visrijk 2011 toewensen.

Paul Uffing – de Hengelsport Reus