De winter- & zomertoppers van Tight Lines

Persbericht Tight Lines

De winter- & zomertoppers van Tight Lines 

In de alweer 19 jaar die Tight Lines inmiddels actief op de Nederlandse en Vlaamse markt hebben we diverse bestemmingen weten te introduceren en verder helpen ontwikkelen. Een goed voorbeeld daarvan is Gambia, het kleinste landje in West-Afrika, en inmiddels uitgegroeid tot een razend populaire visbestemming.




De monding van de Gambia rivier zorgt nog regelmatig voor spraakmakende vangsten, waaronder de Guinnean barracuda, tarpon of bakken van cassave croaker. Inmiddels zijn er ook concrete plannen de mogelijkheid te bieden onze zeevistrips eventueel te combineren met enkele dagen vissen op tijgervis, vundu meerval en andere tropische verrassingen die de Gambia rivier tot op heden nog voor ons heeft weten verborgen te houden.


Gambia staat garant voor een heerlijk klimaat, verrassende en afwisselende visserij en dat alles op slechts 6 uurtjes vliegafstand vanaf Schiphol. 
Wij bieden al een weekarrangement vanaf € 1045, - inclusief vlucht.

Vanuit Hamata in Egypte 
bieden wij al enige jaren live-aboard trips aan naar de zuidelijke riffen. Hier is de visstand nog steeds gezond te noemen. Uw visboot is de nieuwe visboot Banourra (2013), indien gewenst kunt u de 9 meter tenderboot bijhuren, hiermee kunt u de visstekken en riffen nog beter afvissen. 

5 uurtjes vliegen naar Marsa Alam, een korte transfertijd en dan is het alleen nog maar 24/7 vissen geblazen.


Ondertussen zal de crew zorgen voor uw natje en droogje. En …. vergeet vooral niet uw snorkelspullen mee te nemen; u bevindt zich op een van de allermooiste snorkellocaties ter wereld! 
Wij bieden bij 5 personen al een weekarrangement vanaf € 1430, - inclusief vlucht.

Wat bieden we nog meer? Brazilië, Canarische eilanden, Guinee-Bissau, India (mahseer & goonch), Kaap Verdië, Kenia, Mexico, Kroatië, Panama, Sri Lanka, Zuid Frankrijk. Komend voorjaar brengen we een bezoek aan Costa Rica, deze bestemming wordt zoals gebruikelijk eerst zelf bezocht voordat we het aanbieden. De bedoeling is met deze bestemming vanaf komend najaar op de markt te komen.



Dus alleen maar warm?
Zeker niet! Ook als u graag met een druppel aan uw neus vist kan dat bij Tight Lines uiteraard ook! Onze topbestemmingen in het uiterste noorden van Noorwegen, t.w. Seiland en Kokelv doen de harten van veel zeevissers al sneller slaan. De fjorden zitten hier tjokvol Skrei kabeljauw, heilbot, zeewolf, lom en koolvis. Maar haast u .. het seizoen is kort en de animo groot! 
Wij bieden al een weekarrangement vanaf € 1140, - inclusief vlucht.


                                   


Last but not least, Cobh Ierland. Behoeft deze topbestemming nog verdere introductie? Een grote charterboot, Self drive Warrior/Raider boten of de nieuwe zeer ruime Admiral visboot al dan niet met gids. Een topbestemming voor zeebaars, pollak, conger, gul, rog en verder buitengaats de grootste rover, de blauwe haai. Wij bieden al een weekarrangement vanaf € 910, - incl. vlucht.




Heeft u inmiddels ook al zo’n zin gekregen in een heerlijke vistrip? Bel of mail ons maar even …..


Meer informatie:
Tight Lines Visreizen

www.tightlines.nl

+31 180 434788
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -