De vijfde Gehandicapten zeevisdagtijdens

De vijfde Gehandicapten zeevisdag tijdens

Zhsv.Zeevissen.com organiseert in samenwerking met Sportvisserij Nederland commissie zout. De vijfde Gehandicapten zeevisdag tijdens de nationale hengelsportdag op 25 mei 2013

Iedereen vist mee! Een motto waar wij als vereniging volledig achterstaan. Na drie succes volle jaren , zijn we al weer toe aan de vierde gehandicapten visdag. Gelukkig kunnen wij op brede steun rekenen. Sportvisserij Nederland, de Nederlandse Vereniging Gehandicapte Sportvisser en daarbij nog  verschillende gehandicapten organisaties en sponsors zetten zich samen met ZHSV.Zeevissen.com in om er weer een geweldige dag van te maken.


Een locatie waar de gehandicapte visser kan genieten van de natuur en de mooie boten die langs komen.

Doel: het organiseren van een geweldige visdag voor vissers met een lichamelijk en/of verstandelijke handicap in de vorm van een koppelwedstrijd. Koppels bestaan uit een ervaren visser en een gehandicapte visser. De ervaren visser zorgt voor de materialen (hengels molens etc)



Dit evenement vindt weer plaats op de nationale hengelsportdag op 26 mei 2013 , aan het Noordzeekanaal te Oud-Velsen. Een prachtige en veilige locatie voor onze gehandicapte vissers. Een locatie waar de gehandicapte visser kan genieten van de natuur en de mooie boten die langs komen.

Aan deze dag doen mensen mee met een lichamelijk en/of verstandelijk handicapen de wedstrijd duurt van 11:00 tot 14:00. Opvanglocatie zal wederom Grand-café Kruiten zijn ,waar wij de deelnemers en begeleiders  zullen opvangen onder het genot van een bak koffie . Daar wordt de GH vissers gekoppeld aan een ervaren visser. Grandcafé Kruiten Kruitenstraat 3 1976 DM IJmuiden.

Wilt u langs komen op deze bijzondere dag ,voor extra informatie: www.zeevissen.com