De ultieme verticaalset voor het zwaardere werk

Persbericht Fish Inn

De ultieme verticaalset voor het zwaardere werk 

Veel mensen reageren vol afschuw bij het zien van een inline hengel. Enkele vissers ( Tom Sintobin, Richard Reijnen en Michel van Dutchanglers ) namen de proef op de som en gingen er enkele sessies op uit met de Quantum Smoke inliner. Conclusie? Ze willen niet meer anders!


Quantum Inliner

In de ogen van deze vissers is dit de perfecte hengel voor het zwaardere verticaal werk. Wanneer er gevist wordt met grote shads en loodkoppen van 35 gram of meer gedraagt de hengel zich perfect. Door zijn supersnelle (fast/extra fast) actie is de hengel subliem voor het vissen met een fireball in combinatie met een dode vis.


Richard met snoek.

Door het zeer lage gewicht van 138 gram en zijn ergonomisch gevormde handgreep ligt de Quantum Smoke Vertical Inline zeer lekker in de hand. De lengte van 180 centimeter en het werpgewicht van 20-50 gram maken dit de perfecte partner voor het vissen vanuit een boot of bellyboot.


Tom met snoek.

Bestaat de perfecte partner om dit setje compleet te maken ook? Jazeker, dit is de Quantum PTI TOUR Mg101 reel. Deze reel blinkt uit door zijn extreem lage gewicht en zijn unieke flipping functie! Het extreem lage gewicht doet echter niks af aan de kwaliteit van de reel, het gewichtsverlies is namelijk behaald door de toevoeging van extreem sterk magnesium.


Quantum TOUR.

Het gewicht van 154 gram zorgt ervoor dat het totale setje maar 292 gram weegt! De flipping stand maakt dit reeltje ideaal voor het houden van bodemcontact (wanneer de thumbbar wordt losgelaten spring de reel direct uit de vrijloopstand). Ook kunt u razendsnel van diepte wisselen tijdens het palagic vissen of tijdens het vissen met een fireball.

Voor een volledig onafhankelijke review op de site van Dutchanglers

Voor meer informatie klikt u hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -