image description

De ultieme snoekbait- nu in nieuwe kleuren!

De SPRO IRIS The Boss softbaits zijn ontwikkeld met als doel het maken van de ultieme softbait voor snoek, en dat is gelukt! Actie, attractie en duurzaamheid hebben centraal gestaan tijdens het ontwerpen van dit kunstaas. Vanaf nu is The Boss ook verkrijgbaar in drie gloednieuwe, aantrekkelijke UV-actieve kleuren!


Northern Pike, Motoroil Camo en Hot Perch; de IRIS The Boss serie is uitgebreid met drie nieuwe, vangende kleuren!

Uniek ontwerp
The Boss is een volledig eigen ontwerp. De meest opvallende eigenschap is misschien wel de peddelstaart die omhoog wijst in plaats van zoals gebruikelijk bij softbaits, naar beneden. Dankzij dit ontwerp ontstaat er een unieke, extreem rollende actie. De enorme peddelstaart vangt veel water en vouwt verleidelijk met rollende bewegingen opzij. Doordat The Boss gemaakt is van wat robuuster rubber rolt de hele shad mee, een actie die menig (groot) snoek al teveel is gebleken!


De SPRO IRIS The Boss heeft een uitbundige actie die, voor roofvis, onmisbare trillingen door het water stuurt.

Win-win
Bijkomend voordeel van die omhoog wijzende peddelstaart is dat stingersystemen die aan de onderkant van de shad gemonteerd worden minder snel in de war komen met de peddelstaart, win-win dus. De oversized ogen, waar de gehele SPRO IRIS serie om bekend staat maken deze ultieme snoekbaits af en zorgen tevens voor een mooi mikpunt zodat er minder vissen gemist worden.


The Boss presteert het best wanneer hij aan een jigkop gevist wordt!

UV-actieve kleuren
De IRIS The Boss is verkrijgbaar in maar liefst 11 kleuren, waarvan er 3 UV-actief zijn. Te weten: Motoroil Camo, Northern Pike en Hot Perch. Deze UV-actieve kleuren zijn verkrijgbaar in 15 en 18 cm. De overige 8 kleuren zijn daarnaast ook beschikbaar in 12 cm. Alle IRIS The Boss softbaits zijn op de ruggen voorzien van haakmaatindicatoren en trackingspots. Zo kun je het kunstaas altijd goed riggen én makkelijk volgen, zelfs in donkerder water. Uiteraard zijn The Boss uitgerust met de voor de IRIS-serie kenmerkende grote reflecterende ogen die voor attractieve schitteringen zorgen!
 

De nieuwe kleuren zijn makkelijk te herkennen aan het paarse UV-logootje op de verpakking!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -