De Stekkie Visdagen !

De Stekkie Visdagen !

Noteer in je agenda: van donderdag 13 t/m zaterdag 15 augustus vinden de Stekkie Visdagen plaats! Dit wordt dus echt hét supervetste sportvis evenement voor alle viskids van Nederland (10 t/m 15 jaar)*. Voor beginners én voor gevorderde sportvissers.

Van alles te doen!
Je kunt hier echt je sportvisding doen. Op het gebied van karpervissen, roofvissen, witvissen, vliegvissen en meer is er van alles georganiseerd. Wil je een super-karperrig maken of een onderlijn om metersnoeken mee te vangen?


Dit wordt dus echt hét supervetste sportvis evenement

Wil je de kunst van het vliegvissen leren of wil je met een werphengel meer dan 100 meter ver leren gooien? Wil je een echte serieuze wedstrijd vissen of een maffe wedstrijd voerballen gooien? Met een vette meerval vechten op de drillmachine? Alles is mogelijk!

Natuurlijk ontbreken ED en MARCO niet. Kijk mee achter de schermen van VIS-TV, vraag ze hun geheime vistips of ga met ze op de foto. Wat jij wil. Stekkie TV is er ook, dus misschien sta je binnenkort wel op de website! Natuurlijk is er nog veel meer te doen en vooral veel te leren.

DIT MAG JE NIET MISSEN ALS JE VAN VISSEN HOUDT!

Klik hier voor meer informatie .


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Federatief Kampioenschap Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Verscholen tussen de weilanden
Willem Moorman -
image description
21% SUPER SALE DAGEN
Willem Moorman -