image description

De “Speed Factor” van Delalande.

Het zeebaars seizoen is begonnen en vele vissers hebben de weg naar de waterkant weer gevonden om die zilveren wolf van de Noordzee aan de haak te slaan.
 
Een leuke en super goede softbait die misschien niet iedereen gelijk zou pakken is de "Speed Factor" van Delalande.
Dit is een nieuwe shad van de laatste generatie met een nog realistischer design!
 

 
 
De Speed Factor is uitermate geschikt voor zowel de beginnende visser als de meer ervaren visser. Je kan hem zowel vanaf de kant, boot of kayak inzetten en het levert je gegarandeerd een mooie zeebaars op.
 
Een andere softbait die misschien ook weer niet gelijk iedereen in zijn tackle box heeft zitten, is de "Fury Shad" van Delalande.
De unieke vorm van het lichaam zorgt voor een horizontale rolbeweging, ongeacht het gewicht of de vorm van de jigkop en dat maakt hem super aantrekkelijk!
 
 
Dan de staart van de "Fury Shad" deze is zonder meer uniek te noemen. Door de dubbele staart genereert hij nog meer werveling in het water ongeacht de snelheid.
Vanaf het allereerste begin van verticaal of horizontaal binnen vissen, activeert de staart en zweeft hat aas side to side, met zijn glimmende oppervlakken. Deze verleidelijke vibraties zijn precies waar de grote luie roofvissen op hebben gewacht...
 
 
Your Dealer.....SeabassJunky✅

ANDEREN LAZEN OOK