DE SNB Manifestatie 2012

DE SNB Manifestatie 2012

Groot geworden door klein te beginnen!

Inderdaad, klein te beginnen! Want inmiddels is de manifestatie van de Snoekstudiegroep Nederland-België uitgegroeid tot een snoekfeest van internationale allure. Met dit jaar meer standhouders dan ooit!

Denk aan maarliefst drie gespecialiseerde winkeliers met schitterende aanbiedingen voor de snoekvisser, tal van kunstaasbouwers van (inter)nationale faam, stands met informatie over snoekreizen, diverse groothandels (Shimano, Fox Rage, Q-baits, Pike XL, Pike Master Lures, Rozemeijer en Pure Fishing) die hun nieuwste en beste producten zullen showen en nog veel, veel meer!    

Maar dit alles natuurlijk niet zonder de vertrouwde elementen: leerzame lezingen en presentaties door echte specialisten, gezellig bijkletsen bij de bar en catering met vooroorlogse prijskaart, de populaire tombola waar nog echt mooie prijzen te winnen zijn, en natuurlijk de tweedehands markt, dé trekker van de manifestatie. Hier kun je voor weinig nog een leuk kunstaasje of fraaie hengel scoren (of verkopen).

Ook dit jaar belooft het weer een fantastisch snoekfeest te worden en we nodigen alle snoekvissers van harte uit om hieraan deel te nemen! Leden (of zij die dat tijdens deze beurs worden) hebben GRATIS entree, overige snoekvissers betalen slechts €5,-. Ruime GRATIS parkeergelegenheid!

Wil je iets speciaals bestellen bij de winkeliers, bel ze even en zij nemen dit voor je mee.

- Hengelsport Arnhem - 026 3515615 - http://www.hengelsportarnhem.nl/
- Handy Fish - 072 5336961 - http://www.handyfish.nl
- Hengelsport Heerhugowaard - 072 5718984 - www.hengelsportheerhugowaard.nl

Tot ziens op zondag 2 september vanaf 10.00 uur, in ‘The Pride’, IJsselmeerstraat 1, 1271AA, Huizen (NH)!

Meer info? Check onze website: www.snoekstudiegroep.nl