De Sawamura One Up Shad behoort tot de absolute top!!

De Sawamura One Up Shad behoort tot de absolute top!!

Het slim vormgegeven lijfje, dat inmiddels al veel is geïmiteerd, zorgt voor een perfecte zwemactie en dito trillingen onder water.

Zelfs bij zeer langzame visserij! De One Up Shad is breed inzetbaar. Afhankelijk van de loodkop die wordt gebruikt, krijgt de shad een rollende, of juist een zeer stabiel lopende actie. Deze shad is in groottes van 2 tot 7 inch verkrijgbaar. De One Up Shad heeft zich al heel vaak onderscheiden tijdens wedstrijden en taaie visdagen.

Waar ander zacht kunstaas het laat afweten of ‘doodgevist’ lijkt, zorgt de One Up Shad blijvend voor aanbeten. Waarschijnlijk zit het geheim van deze shad, buiten het goede ontwerp, in de toegevoegde enzymen. De geur is herkenbaar van de X-layer Vios serie. Het is één van de duurste shads op de markt, maar voor topkwaliteit betaal je nu eenmaal meer. In Japan en Frankrijk is de One Up Shad al een begrip.


 

Topvissers zetten hier de One Up Shad in voor baars, snoekbaars, snoek en zeebaars. Op de 7 inch uitvoering zijn zeker ook grote kabeljauwen te verleiden.

Vanzelfsprekend is deze zeer kwalitatieve shad in heel veel kleuren verkrijgbaar bij de betere roofviszaken zoals:

  • Wout van Leeuwen, Vlaardingen
  • Fauna Raamdonksveer
  • Kruidenier, Haaksbergen
  • Den Bever,  Willebroek  Belgie
  • Demegafish , Antwerpen belgie

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -