Dé Roofvis/Fair for Lure & Fly Cup’ op 4 september a.s.



NKS: ‘Dé Roofvis/Fair for Lure & Fly Cup’ op 4 september a.s.

Het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen) heeft tijdens het beursweekend van de Fair for Lure & Fly op zaterdag 4 september a.s. in Maurik een spannende wedstrijd op de naastgelegen Lek in haar wedstrijdprogramma.

Leuk voor de bezoekers van de Fair is dat het start- en eindpunt van de wedstrijd aan de steigers en de trailerhelling op het Eiland van Maurik is, in het kloppende hart van de Fair for Lure & Fly! De te verwachten 55 boten (met elk twee deelnemers) worden in de loop van de middag aan de steigers terugverwacht.


Start- en eindpunt in het kloppende hart van de Fair for Lure & Fly!

De moegestreden snoekbaarsvissers kunnen zich dan meteen onderdompelen in het feestgewoel van de Fair, waar veel standhouders op de Fair als sponsor van de NKS de wedstrijd met spanning hebben gevolgd.

Leuk nieuws is verder dat de wedstrijd voortaan telkens in het weekend van de Fair zal plaatshebben. Verder is er een speciale cup in het leven geroepen voor de jaarlijkse winnaars van deze NKS-editie. De naam: ‘Dé Roofvis/Fair for Lure & Fly Cup’! Deze cup zal dit jaar dus voor het eerst wordt uitgereikt.

Naar verwachting zal deze feestelijke presentatie op zaterdag 4 september omstreeks 16.00 uur plaatsvinden.

Meer nieuws over de Fair elders op deze site
www.hengelsporthuis.com