Dé Roofvis 104: Vissen op alles wat tandjes heeft

Persbericht Hengelsporthuis

Dé Roofvis 104: Vissen op alles wat tandjes heeft

Vrijdag 3 oktober zal Dé Roofvis no. 104 bij de meeste Nederlandse abonnees in de bus zijn beland en na het weekend zullen ook de Belgische lezers in huis hebben. 

Voor ons als redactie is het altijd weer een spannend moment om de eerste exemplaren vers van de pers in handen te mogen houden en als het ware te besnuffelen. Letterlijk, want voor liefhebbers van de ‘old skool’ gedrukte media is er geen geur lekkerder dan die van verse drukinkt…

In deze uitgave weer de nodige diepgaande reportages. Zo beschrijft Hilco van Nuil in zijn prachtige, maar liefst acht pagina’s tellende bijdrage over 'The noble art of trolling' alle Tips&Tricks die hij in de loop der jaren verzamelde bij het slepen met kunstaas op snoek. Heerlijk toch, als een zeer ervaren en succesvolle visser als Hilco bereid is om zijn kennis te delen met de lezers van ons magazine.

Ook Tom Sintobin is zo’n succesvolle visser. Zijn schitterende vangsten zien jullie met grote regelmaat voorbij komen op diverse sites en op Facebook. Tom behoort tot de groep vaste auteurs voor de diverse specialistische hengelsportmagazines van ons Hengelsporthuis.

Tom stelde zich de vraag hoe het komt dat hij bij het verticalen toch altijd weer overduidelijke aanbeten weet te missen. Waaraan ligt dat en – belangrijker nog! – wat valt er te verbeten om uiteindelijk een optimale score te bereiken? Lees zijn bevindingen en dat zal beslist ook jouw visserij effectiever maken.

Bram Bokkers ging naar de Himalaya om er gericht op zoek te gaan naar een van de meest begeerde sportvissen ter wereld: de Golden Mahseer. Zo’n reis naar een afgelegen berggebied in India heeft de nodige voeten in de aarde, maar Bram kwam terug met schitterende foto’s en een pakkend verhaal. En het mooie is: wie dat zou willen, kan deze reis nu ook in de voetsporen van Bram maken!



En er is natuurlijk veel meer: Bart Debaes diepte het vissen met de Plomb Palette verder voor ons uit, Dietmar Isaiasch verkende het merengebied van het Zweedse Hälsingland en Koen Lemmens verdiepte zich in de beste technieken en materialen voor het veilig landen van grote vis.

En met dan ook nog eens de populaire vaste rubrieken van Wilfred van Nunen (kunstaas) en Jeroen Schoondergang (vliegvissen), plus de column van Rolf Bouman, biedt ook Dé Roofvis no. 104 weer voor elk wat wils. Als je tenminste een beoefenaar bent van het gericht vissen op alles wat tandjes heeft…

Wie niet geabonneerd is op ons magazine kan voor een ‘los nummer’ terecht in vele kiosken en boekwinkels. De losse verkoopprijs bedraagt € 8,75 Je bent echter voordeliger uit als je een jaarabonnement voor zes uitgaven neemt, want daarvoor geldt momenteel een aantrekkelijke aanbieding.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -