De Robby Fish webshop is een feit!

Persbericht Robby Fish 

De Robby Fish webshop is een feit! 

Deze prachtige, overzichtelijke en reeds zeer drukbezochte online winkel is vanaf nu permanent geopend! De winkel uitbreiden kunnen we helaas niet, een verdieping opbouwen is ook geen optie en daarom hebben we heel bewust gekozen voor deze investering. 

Het online shoppen is voor ons dan ook de gelegenheid om ons zéér uitgebreid assortiment voor te stellen tot over de grenzen heen. Maar net omdat we zo'n brede waaier aan artikelen hebben zijn er steeds dingen die nog niet op de webshop te koop staan, omdat we nog volop artikelen aan het ingeven zijn.

Maar niet getreurd, een mailtje volstaat om net dat wat je graag wil aankopen, voor je uit onze winkelrekken te halen en naar je toe te sturen! Onze service is oneindig en we doen alles met de glimlach.

Lekker nooit in de file staan, je pakket wordt bij je thuis afgeleverd en je kunt gelijk vissen gaan vangen! Maar de webshop is ook een bron aan informatie, tips & tricks voor en door de visser, wedstrijden, promoties, nieuwsbrief, beurzen, opendeurdagen, alles kun je erop terugvinden.

Momenteel werken we enkel voor de Belgische en Nederlandse markt, maar daar zal snel uitbreiding in komen wanneer we de vertalingen rond hebben.



Om onze webshop lancering te promoten hebben we een super actie opgestart die nog loopt tot 19/9/2015. Deze "share & like" actie is terug te vinden op de Facebookpagina van Robby Fish Tophengelsport. Word jij de winnaar van een prachtige Philips 32" plasma tv of één van de 25 waardebonnen twv € 10? Deel dan op een ludieke & originele manier deze actie met je vrienden!

Robby Fish blijft verbazen, volg ons daarom via Facebook, onze nieuwsbrief én de webshop!

Met sportieve groeten,
Robby, Sandra & Robby Fish Team

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -