De nieuwe Shimano Stradic Ci4+ FB tegen de scherpste prijzen bij Fish Inn Hengelsport

Persbericht Fish Inn

De nieuwe Shimano Stradic Ci4+ FB tegen de scherpste prijzen bij Fish Inn

De planken staan weer vol met de nieuwe Shimano modellen. Door de grote partijen kunnen we u de scherpste prijzen aanbieden. Zo koopt u nu voor nog geen € 145,- het nieuwste model Shimano Stradic.


De vernieuwde Shimano Stradic Ci4+ FB.

De vernieuwde Shimano Stradic Ci4+ FB is echt een lust voor het oog. Shimano heeft de nieuwe Stradic Ci4+ FB uitgerust met een lichtgewicht CI4+ body en rotor die het gewicht van deze Shimano molen aanzienlijk reduceren en de molen een ongekende stijfheid geeft. De X-ship constructie geeft maximale stijfheid aan het binnenwerk en maakt een ongelooflijk grote draaikracht mogelijk.


De Rapid Fire slipknop.

Het geheel is afgebouwd met een waterdichte 'Rapid Fire' slip die zorgt voor probleemloze prestaties. Met maar liefst 6 Shielded A-RB kogellagers en een Shimano rollager worden langdurige prestaties gegarandeerd.
Inmiddels zijn alle modellen op voorraad, en is een snelle levering dan ook gegarandeerd. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur besteld kunt u de volgende dag al met uw nieuwe Shimano Stradic aan het vissen zijn!

Wilt u meer informatie, klik dan hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -