De nieuwe BF60 buitenboordmotor van Honda

Innovatie met een fraai design – de nieuwe BF60 buitenboordmotor van Honda

De nieuwe BF60 vooruitstrevend in vorm en ontwerp in het middensegment van Honda buitenboordmotoren. Voor elke doelgroep De BF60 is geschikt voor rubberboten, visboten en pleziervaartuigen. De Power Thrust-uitvoering  is bij uitstek de motor voor zwaardere boten.

Lichtgewicht en compact
De beste lichtgewicht in zijn klasse en het compacte innovatieve design door de 3-cylindermotoruitvoering, gemaakt van ultralicht aluminium frame. Deze buitenboordmotor oogt elegant is modern en heeft een geavanceerde wigvorm.

Nieuwste BLAST techniek - sneller bereiken van de planeersnelheid
Uitgerust met de modernste vierkleppentechniek en brandstofinspuiting. Het BLASTsysteem, één van de vele belangrijke innovaties waarmee de motor is uitgerust, zorgt voor meer koppel en vermogen.

ECOmo – Economy Controlled Motor voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen,  lager verbruik, geprogrammeerde elektronische brandstofinspuiting (PGM-FI), geoptimaliseerd onderwaterdeel en nieuwe stuurhendel maken dit nieuwe model compleet!

Total Fishing is uitgenodigd door Honda Europa voor de persintroductie van dit nieuwe model in Engeland. Eric Marteijn vertrekt vandaag voor T.F. om de presentatie en eerste test bij te wonen en daarvan een verslag te maken.

Binnenkort, hier op TotalFishing, een uitgebreid en exclusief verslag over de nieuwe Honda BF60!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -