De mooiste sportvisfoto’s op Sportfishmoments.nl

Persbericht Sportfishmoments.nl

De mooiste sportvisfoto’s op Sportfishmoments.nl

Hij maakte de afgelopen jaren in stormachtig tempo naam als topfotograaf in de hengelsport. Bram Bokkers fotografeerde onder meer voor Hét Visblad, Dé Roofvis, Witvis totaal, de Zeehengelsport, Visionair en diverse buitenlandse hengelsportbladen. Vanaf nu zijn al zijn foto’s te zien op Sportfishmoments.nl!

Klik om de website te bezoeken
De homepage van Sportfishmoments; helder en overzichtelijk.

Heeft fotograaf Bram,  zijn hengel eenmaal ingewisseld voor één van zijn camera’s, dan telt voor hem nog maar één ding: de best mogelijke foto maken. Dat kan een detail van een zeebaars zijn, maar ook een woest uit het water springende witte marlijn.

Bokkers: “Het vangen van dat ene moment is voor mij beslist mooier dan het vangen van de vis zelf. De hengelsport is in dat opzicht een dankbaar onderwerp omdat je te maken hebt met emotie, spanning, actie en schoonheid. Om al die ingrediënten in één foto te vatten, is voor mij de ultieme uitdaging.”

Overzichtelijk en handig
Zodra je op Sportfishmoments.nl bent, zie je een handig overzicht van de inhoud. Via de Algemene Database kom je bij een lijst van alle vissoorten die Bram heeft gefotografeerd, van ‘Amazone Fish Species’ tot  ‘Zander’. Inderdaad in het Engels omdat hij zich richt op de internationale markt.

Naast ‘traditionele’ visfoto’s, reisverslagen en reportages aan de waterkant, vind je er ook een reeks handige ‘how-to-do-foto’s’ van onder meer knopen. Handig en leerzaam.

Foto’s bestellen
Redacties, webmasters en particulieren kunnen vanaf nu makkelijk online foto’s bestellen, maar jij mag er gratis van genieten. Het spreekt voor zich dat op alle foto’s copyright berust. Mocht je een foto willen gebruiken, dan kun je deze bestellen via de ‘How to buy’ op zijn site. De foto’s zijn genummerd en samengevat in een uitgebreide catalogus.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Bram: info@sportfishmoments.nl of 06-36563838.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -