De Marcraft 535

De Marcraft 535 “limited edition"Commander.

Zoals iedereen ondertussen weet zit er in het noorden van ons land een bedrijf die 6 jaar geleden,als nieuwkomer, in de aluminium visboten wereld hun eerste boot op vraag en aanbod plaatste. Al snel waren er veel reacties op de eerste boot en zo kwam het dat Total Fishing de eerste “Marcraft” eens even goed aan de tand wilde voelen.

Er werd een zware test gedaan op de IJssel en de boot kreeg het predicaat uitstekend! 5 jaar later en 160 boten verder bouwen de mannen van Marcraft nog steeds aluminium visboten op maat voor heel Europa. Waren het in het begin mooie maar oerdegelijke visboten, naarmate de specifieke vragen kwamen werden de Marcraft visboten steeds luxer en completer.


Op dit moment bouwt Marcraft visboten voor de hele roofvissport.

Visgidsen bestellen bij Marcraft tot in ieder detail hun boten,maar ook de beginnende roofvisser komt graag naar Leeuwarden om hun eigen aluminium visboot te laten bouwen. Marcraft werkt nauw samen met Pega en Honda maar ook andere merken worden gebruikt. De klant bepaald volledig hoe haar unieke visboot er uit komt te zien. Het komt ook voor dat Marcraft samen met de klant een project begint, en zo werd de boot van de BN-er Auke de Boer ook samen gebouwd.


Marcraft 535 “limited edition"Commander.

Het gaat hier om een unieke Marcraft 535 “limited edition"Commander. De boot is afgebouwd met de allerlaatste snufjes op botenbouwgebied en  draagt een schitterende Honda BF 135 op de spiegel. De boot is vorige week getest en de eerste vaarindrukken waren indrukwekkend.

Ook Marcraft zelf is gestart met een nieuw concept. Was het voorheen  alleen mogelijk om een vrij simpele console in de boot te plaatsen, Marcraft heeft een eigen stuurconsole ontwikkeld en deze is nu ook in een Marcraft mogelijk. Het is een mooie strakke console met alle benodigde luxe,maar ook hier kunnen weer extra opties aan toegevoegd worden.


De boot is vorige week getest en de eerste vaarindrukken waren indrukwekkend.

Marcraft visboten is natuurlijk aanwezig op de
Fair for Lure and Fly en heeft een paar bekende vissers weten te strikken om mensen voor een proefvaart mee te nemen in hun eigen Marcraft. Ze zijn aanwezig met alle modellen en staan aan het begin van de steiger op Maurik. 

Zoals men wellicht op de site
www.marcraft.nl heeft kunnen zien werkt Marcraft ook met dealers in verschillende landen. Deze dealers verkopen zo nu en dan een boot en wellicht kan men vaker een Marcraft verwachten op de buitenlandse wateren.

Voor mensen die interesse hebben in een Marcraft, deze kunnen zich melden in de stand of op de steiger voor “Het Marcraft gevoel” !

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -