De KSN + Monkey Climber = Jeugdvoordeel

Persbericht De KSN

De KSN + Monkey Climber = Jeugdvoordeel

De afgelopen maand december hebben De KSN en de redactie van het magazine Monkey Climber veelvuldig overlegd over en gewerkt naar een bijzondere sponsorovereenkomst. Het resultaat van dit zorgvuldige traject levert voor de jeugdleden van De KSN een bijzonder fraai voordeel op. Alle jeugdleden die zich in de eerste helft van 2013 aanmelden als jeugdlid van De KSN of reeds jeugdlid zijn, worden getrakteerd op een gratis jaarabonnement bij Monkey Climber.

Monkey Climber (www.monkeyclimber.be) is het nieuwe, eigenzinnige, Nederlandstalige karpermagazine dat eind 2011 op de markt verscheen en wordt uitgegeven door de ervaren Belgische sportvisser Giovanni Vanhooren. De naam van dit blad vormt een duidelijke link naar de nostalgische staafwakers van weleer, neigt de geheel eigentijdse “look & feel” van Monkey Climber naar “old school meets new school “ en ontmoeten beeld en geschrift elkaar op een kwalitatief zeer hoog niveau.

De KSN (www.deksn.nl) heeft de op- en begeleiding van de jeugdige karpervissers hoog in het vaandel staan. Reeds in 2002 is De KSN Commissie Jeugd opgericht. In 2009 is de gratis DVD “Verantwoord Vissen op Karper”, waarin een hoofdrol voor VIS-TV presentator en idool voor de sportvissende jeugd Marco Kraal was weggelegd, in eigen beheer uitgegeven en zijn 18.000 stuks gratis verspreid. De KSN heeft al ruim 60 jeugdviskampen, waaronder in Nederland, België,  Duitsland en Frankrijk, georganiseerd. 

De KSN is een vereniging met ruim 1.500 leden en vormt dé belangenbehartiger voor de karpervisserij in Nederland. Als officieel adviesorgaan van Sportvisserij Nederland heeft De KSN in het recente verleden onder meer (en met succes) gepleit voor verruiming van de nachtvismogelijkheden en het gebruik van een derde hengel.

Neem bij vragen contact op met info@deksn.nl.