De Kleine Bootvisser stelt voor: Het tweede boek: ‘de Voordelta’

Persbericht

De Kleine Bootvisser stelt voor: Het tweede boek: 'de Voordelta' 

Eindelijk is het dan zover! Het tweede boek “de Voordelta” zal voorgesteld worden op de grote ruil – en verkoopbeurs van de bootvisvereniging “Zuid – West Nederland” op zaterdag 7 februari 2015.

Dit evenement zal doorgaan in het zalencomplex “Dorpstienden” te Ouddorp. De toegang is gratis en meer info kan je vinden op de website van onze bootvisvereniging bekend als
“De Deltavissers” zie maar eens op hun website.

Na heel wat vis – en schrijfwerk is ons tweede boek eindelijk klaar. Het is een opsomming van onze beste visstekken in de Voordelta tot maximum 20 kilometer vanuit de uitvalsbasis Neeltje Jans.


Het gebied dat we bevisten loopt van de zuidelijke stormvloedkering via de Domburgse stranden tot aan Westkapelle en verder naar het noorden tot aan de Steenbanken en via de Banjaard naar de kop van Schouwen en de Noordelijke Stormvloedkering.

Een groot gebied met vele zandplaten en geulen waar je veel afwisselende visserijen kunt beleven. Door te experimenteren met verschillende technieken en stekken blijft elke visdag een verrassing. Het is aan ons, sportvissers, om hier ten volle van te genieten.

Daarom willen we al onze bevindingen met jullie delen. Het boek kwam tot stand door nauwe samenwerking met de hengelsportspecialist Robby Fish uit Wommelgem waardoor we de nieuwste technieken konden uitproberen.

Er is naast het boek ook een stekkenkaart gemaakt met een lijst van coördinaten en opmerkingen van “de Voordelta”. Deze kaart is apart te verkrijgen naast het boek.

We wensen al onze collega-visvrienden veel lees- en visplezier en staan altijd open voor vragen, opmerkingen en commentaar. Dit kun je posten aan dekleinebootvisser@gmail.com .

Hopelijk tot op de beurs in Ouddorp waar wij persoonlijk aanwezig zullen zijn om ons boek voor te stellen.

Tot dan!
Groeten Wim & Nico

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -