Dé Karperwereld present in Zwolle

Persbericht Hengelsporthuis.com

Dé Karperwereld present in Zwolle

Het aanstaande weekend vindt Carp Zwolle 2012 plaats. Het team van Dé Karperwereld is daar vanzelfsprekend met de volledige bezetting present. Bij de stand van Hengelsporthuis.com vind je de nieuwste aflevering van dit specialistische magazine.

Op de cover prijkt de 40 kilo wegende Benelux-recordvis gevangen door Kurt van Cauwenbergh. Het exclusieve vangstverhaal én veel andere interessante artikelen vind je terug  in dit magazine. Heb je nog geen abonnement op het beste karpermagazine van het land? Spoed je dan naar de stand voor een voordelige beursaanbieding, zodat je voortaan iedere aflevering als één van de eerste in huis hebt!

Speciale korting
Bij Dé Karperwereld/Hengelsporthuis.com tref je tijdens Carp Zwolle tevens een omvangrijk assortiment aan karperboeken.  Daaronder de beste titels van bekende karpervissers uit Nederland en België zoals o.a. Luc De Baets, Rini Groothuis, Alijn  Danau , Piet Vogel & Koen Koops. Maar ook vind je er meesterwerkjes terug van de crème de la crème uit Engeland zoals: Rod Hutchinson, Tim Paisley, Dave Lane, Steve Briggs en vele anderen…. Tijdens dit weekend kun je gerust een extra tas meenemen, want er geldt een 25% kortingsactie op álle karperboeken!

DVD: Caught in the Act
Tijdens Carp Zwolle 2012 wordt ook de laatste nieuwe Nederlandstalige kaper-DVD gelanceerd.  Caught in the Act, met daarin Martin Post, Koen Koops, Freek Stevens en voormalig Nederlands recordhouder Joop Butselaar, zal exclusief te koop zijn bij de stand van Dé Karperwereld/Hengelsporthuis.com voor slechts € 14,95. Zie hieronder alvast de trailer!

JRC Kánjers
Op zaterdagmiddag staat in Zwolle ook de bekendmaking van Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte op het programma. In samenwerking met JRC products huldigt Dé Karperwereld één senior- en één junior karpervisser die uit een zeer uitgebreide nominatieronde als uiteindelijke winnaars naar boven zijn gekomen en het daarom verdienen eens in het zonnetje te worden gezet. Buiten de eer ontvangen de promotor en belofte een JRC-prijzenpakket van respectievelijk  € 2.300,- en € 1.300,-

Voor meer nieuws, een abonnement of meer over boeiende DVD’s en pakkende boeken: www.hengelsporthuis.com