De karpershow To the Maxx op 10 maart 2013

Persbricht Karpershow To the Maxx

De karpershow To the Maxx op 10 maart 2013

In het mooie en luxe gebouw van The Maxx in Hoogeveen zal op 10 maart 2013 de karpershow To the Maxx plaatsvinden.Nu eens geen pellet verkoop maar een show waarin educatie en informatie de boven toon zal gaan voeren.

Doorlopende dia lezingen en presentaties goede standhouders met een verhaal, top horeca en een keur aan standhouder uit binnen en buitenland , gastsprekers die een verhaal te vertellen hebben.

Zo hebben we oa  Mark Dörner uit Duitsland een expert in het vissen op kanalen. En voor het eerst met een lezing in Nederland deze mag u niet missen zeker uniek kan worden genoemd en bekend van de dvd serie Stahl und beton.

Sebastian Schuurman die ons mee neemt naar de spiegelplas en zijn vele maar vooral zware vangsten. Het hoe en waarmee wordt allemaal uit de doeken gedaan.

                   
 

To the Maxx Carp show
Rico Vielvoije over België en het vissen daar en dan vooral op de meren dit alles aan de hand van een film waar volop gelegenheid is vragen te stellen. Frank Huisman over het pen vissen het onderschoven kindje in de karpervisserij natuur en rust is zijn het motto.

De Firma flexibel Carpfisching komt met nog nooit eerder vertonde onderwater beelden  en dit alles aan elkaar gepraat door Joop butselaar.

Een must voor elke karpervisser entree 5 euro en pakeren gratis. Voor meer informatie hou de site www.maxxcarpshow.nl in de gaten. Aansluitend karpercafé voor de sterke vis verhalen en plannen voor 2013

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -