image description

De ideale stingers onder de loep

Een simpeler product dan een stinger is er niet, toch…? Een kort haaklijntje ‘et voilà’! Toch is het niet zo eenvoudig als het lijkt. Er is een behoorlijk lijstje aan eigenschappen waar goede stingers aan moeten voldoen. SPRO komt nu met een compleet assortiment aan stingers waar overduidelijk aandacht aan is besteed!


Overzicht drie soorten stingers naast elkaar.


De kwaliteit van een goede stinger wordt natuurlijk mede bepaald door welke haak er wordt gebruikt. De Softbait Stingers van SPRO zijn gemaakt met de welbekende Gamakatsu 13B dreg. Zodoende hoeft daar in ieder geval niet meer aan getwijfeld te worden. De stingers worden geleverd met diverse haakmaten én totaallengtes. Zo is er voor haast iedere shad een perfecte Softbait Stinger verkrijgbaar!


Uitgevoerd met ‘Simply the Best’ haken.


Predator-proof
Het volgende belangrijke punt is het gebruikte onderlijnmateriaal. In het ideale geval wil je een lijntje dat geen invloed heeft op de actie van de geviste softbaits. Daarom is er bij de SPRO Softbait Stingers voor gekozen om samen te werken met AFW; American Fishing Wire, een gerenommeerd merk als het gaat om leadermaterialen. Het enorm soepele 7x7 staaldraad weert roofvistanden glansrijk af. Souplesse én duurzaamheid gecombineerd dus.


Souplesse én duurzaamheid dankzij de gebruikte American Fishing Wire.


Snoek-snoekbaars-baars
De Softbait Stingers worden in drie verschillende soorten geleverd. Ten eerste de Pike Stinger 7x7. Deze is bedoeld voor de gerichte visserij op snoek. Als tweede hebben we de Softbait Zander Stinger 7x7 die van meerwaarde zal zijn tijdens de snoekbaarsvisserij waarbij er rekening gehouden moet worden met snoekvangsten. En tot slot de Braided Zander Stinger, voor wie uitsluitend baars en snoekbaars verwacht.


3 modellen waarmee je in praktisch alle gevallen perfect mee uit de voeten kunt.

Stopper
Als laatste unieke eigenschap bevatten de Softbait Zander Stingers een rubberen stoppertje. Dit stoppertje zorgt voor een sublieme presentatie. Het is zo gevormd dat je het zelfs met koude vingers makkelijk kunt verplaatsen. Dit stoppertje zorgt ervoor dat je het lusje van de stinger kunt insluiten over het oogje van de loodkop waardoor de presentatie altijd gestroomlijnd is.


Naast direct voor op de jigkop…


… ook perfect voor een strakke montage op de jighaak.


Altijd op de hoogte blijven van de laatste producten, tips en tricks? Volg onze socials!

Spro.eu
Facebook
Instagram
YouTube

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -