image description

De Dreamer compact bedchair voor maar 69.95 bij Fish Inn!

Scoor nu een Strategy Outback 6-leg Dreamer compact bedchair voor maar 69.95 bij Fish Inn!

Juist in de vakantie periode kun je een extra stretcher gebruiken om mee te nemen op vakantie, voor je vrouw of vriendin of juist omdat je wat compactere spullen mee wilt nemen in de auto.

De Strategy Outback 6-leg Dreamer compact bedchair is hierin de ideale partner. En het mooiste van alles…. Je koopt dit bed nu voor maar €69.95 terwijl de adviesprijs maar liefst € 129.95 is.

De naam compact heeft dit Strategy bed te danken aan zijn super compacte formaat van 200x75x34cm. Natuurlijk is de 34cm hoogte wel verstelbaar met de 6 traploze poten die ervoor zorgen dat jij dit bed op elke ondergrond perfect vlak kunt zetten. De quick lock sluitingen zorgen ervoor dat je de hoofdsteun gemakkelijk omhoog kunt zetten, hierdoor is deze stretcher in tegenstelling met de flat beds van tegenwoordig dan ook ideaal als zonnebed te gebruiken.

Daarnaast is het Strategy Outback compact bed voorzien van handige modderpoten die natuurlijk ook voorkomen dat jouw bed wegzakt zakt in zacht strandzand. Het supersterke frame is ultra licht waardoor het vervoeren van jouw nieuwe bedchair een fluitje van een cent wordt.

Dit bed met een adviesprijs van € 129.95 koop je nu voor € 69.95. Natuurlijk krijg je het bed super snel geleverd en profiteer je van de super service van Fish Inn!

Wil je meer informatie of wil je het bed graag bestellen klik dan hier

Wil je het ruime aanbod top kwaliteit stoelen en stretchers van Fish Inn bekijken klik dan hier