De Deeper werkt samen met een Smartphone of Tablet!

De Deeper werkt samen met een Smartphone of Tablet!

De Deeper is een fishfinder voor de hengelsportvisser, die vanaf de kant en vanaf de boot, meer laat weten over je viskansen die er op de visstek zijn. Door de Deeper te gebruiken kunnen de vangkansen worden vergroot. De Deeper is geschikt voor zoet en zout water en heeft een groot bereik.

De Deeper werkt samen met een Smartphone of Tablet door contact te maken met Bluetooth en d.m.v. een gratis te downloaden App via Google Play of de App Store en de gegevens worden bepaald door twee frequenties die vele waarden, waar de  Deeper in het water is geworpen, signaleren en bepalen.



Dit zijn de watertemperatuur, de diepte van de visplek, de bodemstructuur, de grote van de vis en de af- of aanwezigheid van de vis, deze gegevens zijn allemaal direct af te lezen, dus de hengelsporter is voorzien van de laatste informatie.

Maar daarnaast kan de hengelsporter de gevangen vis fotograferen en direct op Facebook of Twitter plaatsen met de positie en visplek erbij de hengelsporter hoeft het niet te delen maar kan die plek dan ook markeren en opslaan in het logboek voor een volgende keer. Dit als er daar weer gevist gaat worden of om met visvrienden te delen.

Verder heeft de App pagina's waar diverse diverse gegeven zoals weerbericht, maanstanden, waterlocaties en weerbericht etc. etc. kunnen worden afgelezen. De Deeper is d.m.v. drie schroefogen te gebruiken en te monteren aan de werplijn d.m.v. een wartel, namelijk positie 1 wanneer je van een pier of brug gaat vissen, positie 2 wanneer je gaat vissen van een lage brug, pier of vanuit de boot en positie 3 wanneer je de Deeper gebruikt in snel stromend water.

  • Heeft een Lithium Batterij en is oplaadbaar d.m.v een adapter voor thuis op het netwerk of in de auto.
  • Batterij werkt ca. 6 uur onafgebroken, indien de Deeper uit het water is schakelt hij zichzelf automatisch uit.
  • Een diameter ter grote van een tennisbal en heeft een werpgewicht van 100 gram.
  • De Deeper is een nieuwe gadget die bij het moderne vissen past en mag dus niet ontbreken in de visuitrusting van de hengelsportvisser die zijn kansen optimaal wil benutten.


Tippen Valley bv is importeur van smart gadgets die zich onderscheiden en er naar streeft om die gadgets in het assortiment te hebben die daadwerkelijk iets toevoegen.

Distributeur voor de Benelux : Tippen Valley bv, Postbus 65870 ED Den Haag. telefoon +31 (0) 70 3630909 E-mail : info@buydeeper.nl
website : www.buydeeper.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -