De beste warmhoudproducten bij Roven.nl

Persbericht Roven.nl
 

De beste warmhoudproducten bij Roven.nl

 
Roven.nl denkt met de beste kwaliteit warmhoudproducten die er zijn mee met de vissers die met de huidige temperaturen gaan vissen. Iedereen heeft weleens zin in een warme hap in de boot of langs de waterkant. 
 
De Thermos mondial voedseldrager is voorzien van de speciaal door Thermos ontwikkelde Thermax isolatie. Hierdoor blijft de inhoud van deze voedseldrager gegarandeerd 6 uur warm of 12 uur koud. Door de plastic afwerking is deze Thermos mondial voedseldrager gemakkelijk schoon te houden.
 
De voedseldrager.
 
Tijdens het vissen mag een lekkere bak koffie of thee niet ontbreken. Ook voor warme dranken heeft Thermos diverse thermoskannen. Deze kannen garanderen tot 12 uur warme drank. Hierdoor zult u dus nooit meer verrast zijn door een koud bakkie dat eigenlijk warm had moeten zijn.
 
De thermoskan.
 
In 2008 zijn de Thermos producten als beste getest door de Duitse consumentenbond. Om die reden voeren wij bij Roven.nl vanaf heden een ruim assortiment aan Thermos artikelen. Bekijk de Thermos producten nu op de outdoor afdeling van www.roven.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -