image description

De 19e editie van De Hengelsport- en Botenbeurs verplaatst naar 2022!

Na wederom een succesvolle 18e editie van De Hengelsport- en Botenbeurs in 2019 met ruim 18 duizend bezoekers en 180 stands heeft COVID-19 de wereld dit jaar volledig op zijn kop gezet.DRT Events heeft hierop dan ook een moeilijk besluit moeten nemen om de 19e editie op te verplaatsen naar het najaar van 2022. Dit besluit zal hopelijk bijdragen aan verdere stabilisatie van de COVID-19 epidemie in Nederland en elders.

Ondanks dat dit voor DRT Events een vervelend besluit is, lijkt het aantal hengelsportliefhebbers als gevolg van de Corona flink te zijn toegenomen en lijkt de hengelsport op zichzelf hiervan te profiteren. Voor DRT Events heeft de gezondheid van hun exposanten en bezoekers vanzelfsprekend de aller hoogste prioriteit. “Om de 19e editie van  Hengelsport- en Botenbeurs in 2021 nog enige vorm te geven is niet realistisch” aldus algemeen directeur Dirk Drent.

Zodra het weer veilig en toelaatbaar is hoopt DRT Events er weer voor te kunnen zorgen dat dit prachtige evenement zijn cruciale rol in de hengelsport kan blijven voorzetten in het najaar van 2022. Organisatiebureau DRT Events hoopt alle exposanten en bezoekers dan ook spoedig op een veilige manier te mogen verwelkomen op het grootste Hengelsport- en Boten evenement van Europa.

De specifieke data voor 2022 zal op basis van COVID-19 ontwikkelingen in de loop van 2022, zoals we gewend zijn veelvuldig worden communiceert.

Tot die tijd is het mogelijk de Hengelsport- en Botenbeurs online te blijven volgen via de website, Facebook of Instagram.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Fishing Workshop Extra Large
Willem Moorman -
image description
Roofvisclinic: Schrijf je nu in!
Willem Moorman -
image description
Verspelen en toch tevreden.
Willem Moorman -