De 12de Zeevismarathon

De 12de Zeevismarathon

Zeehengelsport vereniging ZHSV Zeevissen.com organiseert alweer de 12de Zeevismarathon. Traditioneel wordt de zomereditie vervist in het eerste volle weekend van september: 4 en 5 september 2010. Na de noodgedwongen uitstap van de 2009 editie naar het Noordzeekanaal, is deze keer wederom de Noordpier te Wijk aan Zee het decor voor dit evenement voor zeevissend Nederland.

De Zeevismarathon is maar liefst 30 uur onafgebroken zeevissen! Maar naast een wedstrijd is de Zeevismarathon vooral een vriendschappelijk evenement waarbij het voor de deelnemers met name gaat om het gezamelijk uitvissen van de 30 uur en de onderlinge kameraadschap en gezelligheid.

Vanwege de duur van de wedstrijd is er voor de vissers volop mogelijkheid om op vele verschillende manieren een vis te vangen. Daarbij is door het open karakter van de Zeevismarathon de mogelijkheid om technieken en ideeën uit te wisselen.

Met behulp van de sponsoren Goedvolk Hengelsport en restaurant Sea You is het weer mogelijk dit evenement te houden. De wedstrijd begint op zaterdagmorgen om 8:00 uur en duurt tot zondagmiddag 14:00 uur. Nadat iedereen de spullen heeft opgeruimd en de vissen geteld zijn, is de prijsuitreiking in Restaurant Sea You aan het begin van de Noordpier.

Meer informatie, verslagen en impressies van vorige edities zijn te vinden op www.zeevissen.com. Uiteraard kan men zich via deze site ook opgeven.

Miguel Schipper - Commissie Zeevismarathon ZHSV Zeevissen.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -