Datum PT Nederland 2011 bekend

Datum PT Nederland 2011 bekend 

Het is een tijdje stil geweest rondom de Predatortour maar achter de schermen is er hard gewerkt om de juiste en benodigde vergunningen te verkrijgen om het evenement in Nederland 2011 te laten plaats vinden. Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft de Predatortour toestemming verleend tot het houden van de Predatortour 2011 op het Volkerak/Zoommeer.

Na diverse gesprekken met Sportvisserij Zuidwest Nederland (vergunning verlener voor Volkerak / Zoommeer) is dan de benodigde vergunning in handen van de organisatie.


Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft de Predatortour toestemming verleend tot het houden van de Predatortour 2011 op het Volkerak.

Omdat tijdens de wedstrijd ook de snoek een rol zal spelen, is er noodgedwongen (gesloten seizoen) voor een andere datum gekozen dan de gebruikelijke periode in de maand mei. De Predatortour 2011 zal gehouden worden op 4, 5 & 6 juli 2011.

Let op: Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een vergunning afgegeven voor maar 100 deelnemers (50 teams). Deelnemers die hebben deelgenomen aan editie Noorwegen en/of Ierland krijgen voorrang bij de inschrijving voor Nederland. Dus nieuwe deelnemers (eerste keer) geef u z.s.m. op als u wilt meedoen in Nederland want; vol = vol. Nieuwe teams worden geplaatst op een wachtlijst en involgorde van aanmelden geplaatst in het deelnemersveld. “First in, last out!”

                    

Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft enkele bepalingen opgesteld ten aanzien van het verstrekken van de vergunning. Deze bepalingen worden verwerkt in de reglementen en deze kunt u teruglezen in het reglementen Predatortour editie 2011.

Naast het verlenen van de vergunning heeft Sportvisserij Zuidwest Nederland ook haar diensten aangeboden om tijdens de wedstrijd de organisatie te ondersteunen daar waar nodig. Naast Sportvisserij Zuidwest Nederland zal ook Hengelsport de Watertoren een grote rol gaan spelen.


Deze hengelsport zaak uit Dirksland zit op een steenworp afstand van het Volkerak.

Hengelsport de Watertoren zal niet alleen de Predatortour gaan sponsoren maar zit ook in de organisatie voor het evenement in Nederland 2011. Deze hengelsportzaak uit Dirksland zit op een steenworp afstand van het Volkerak en is in dat opzicht een welkome steun.

Meer info op www.predatortour.com