Creatief met pontoon

Creatief met pontoon

Pontoonboten hebben een aantal grote voordelen, maar daarnaast ook een aantal nadelen die een echte doorbraak in de weg schijnt te staan. Voordelen spreken voor zich: relatief lage aanschafkosten ten opzichte van een boot. Geen beperkingen door trailerhellingen e.d., kan nieuw water ontsluiten waar nog weinig gevist wordt en ook is een trailer niet nodig.


Juist terug na een heerlijke visdag

Er zijn echter ook zaken die door sommige gebruikers als een nadeel worden ervaren en dat is de beperkte acceradius, het feit dat je iedere keer de boot moet laten leeglopen en weer oppompen, de behoorlijke ruimte die zo’n natte  boot na gebruik in je auto inneemt etc.


Kant en klaar achter of op de auto

Sportvissers behoren echter tot een van de meeste creatieve groepen op deze aardkloot en het was slechts een kwestie van tijd totdat ook de hierboven genoemde nadelen voor een groot deel kunnen worden ondervangen. Robin stuurde een aantal foto’s om te laten zien hoe zij dit hebben opgelost. Erg leuk bedacht en wellicht een oplossing voor vissers die met dezelfde problemen zitten.


Hier staat een zeer complete sportvismachine, klaar om ingezet te worden!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Vernieuwde Busters
Marc Borst -