Costa del mar zonnebrillen

Persbericht Wout van Leeuwen 

Costa del mar zonnebrillen     

Costa zonnebrillen zijn ongetwijfeld een van 's werelds besten die speciaal voor de visserij worden gemaakt, door vissers en voor vissers. Bijna dertig jaar geleden wilden deze vissers een bril ontwerpen die helpt de vissen beter te zien.
 
En deze passie is nooit meer verdwenen. De meeste brillen elimineren de schittering van het water door de reflectie te blokkeren. Costa 580 lenzen gaan verder.  Deze lenzen blokkeren het harde gele licht terwijl de kleuren rood blauw en groen worden opgelicht. Het resultaat: minder nevelig en minder onscherpte bij meer contrast en meer helderheid.

Deze 580 lens is verkrijgbaar in glas (580g) of kras- en slagvast polycarbonaat (580p). Costas beschermen u uiteraard 100% tegen uv-licht. 
 
De Costa 400 lenzen (het broertje van de 580) zijn ook van superieure kwaliteit en ruim 20% dunner en 22% lichter dan de gemiddelde zonnebril. De 400p lenzen zijn van zeer krasvast en slagvast polycarbonaat vervaardigd. Deze lenzen zijn ideaal voor de visser die een betaalbare maar zeer degelijke zonnebril zoekt.
 
Handgemaakt in Florida.
 
Alle Costas worden met de hand in elkaar gezet in Daytona Beach in Florida zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Daardoor kunnen wij u ook levenslange garantie geven op fabrieksfouten. Onze reparatie afdeling bestaat uit experts die uw bril snel en vakkundig repareren en maken uw bril weer als nieuw.
 
Voor meer informatie kijk op www.woutvanleeuwen.nl


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -