image description

Corona korting bij visreis.nl

Er zit beweging in de zaak en de eerste landen zijn  begonnen met het versoepelen van de reisbeperkingen. Zoals het er nu voor staat gaat bijvoorbeeld Noorwegen op 20 juli open voor Europese reizigers en dat is goed nieuws.

Maar tegen die tijd is Zweden ook toegankelijk maar ook minder voor de hand liggende landen als Spanje zijn dan weer open. Vanzelfsprekend onder de voorwaarde dat het goed blijft gaan. Maar toch! Er zit beweging in en daar zijn we erg blij mee.

Aangezien het voor velen van ons, inclusief wijzelf, toch wel even afzien is geweest willen we de rest van dit jaar positief gaan afsluiten. Velen van ons hebben hun jaarlijkse visreis moeten uitstellen naar volgend jaar of sommigen hebben te lang binnen gezeten en willen er heel graag nog op uit dit jaar.

Voor al deze vissers hebben we een speciale aanbieding en geven we op heel veel visreizen korting voor het tweede deel van 2020!

Op ons hele pakket in Noorwegen geven we maar liefst 10 % korting op woning en boot in september en oktober 2020!

  • Voor onze locatie in Skarstein geldt tussen 13 september en 15 oktober een korting aan van 15 %
  • Voor Dolmoy op Hitra krijgen gasten in september en oktober 15 % korting.
  • In Soroya bieden we in september 20% en in oktober 25 % korting op de reguliere prijzen voor visserij en verblijf in dit topcamp. Beschikbare data zijn

7-14/9       1 Gemi 730 en Alukin 650

14-21/9     Alukin 650

29/9-5/10 1 Gemi 730 en Alukin 650

5-12/10     1 Gemi 730 en Alukin 650

19-26/10    Alle drie de boten beschikbaar

Kijk hier voor alle details en wees er snel bij! https://www.visreis.nl/soroya

  • Op de Noordkaap vindt je onze toplocatie Skarsvag. Hier krijg je vanaf 27 augustus maar liefst 25 % korting op de woning en boot of je kan 10 dagen blijven en 7 dagen betalen. https://www.visreis.nl/noordkaap-skarsvag

Deze kortingen zijn van toepassing op verblijf en boothuur voor nieuwe boekingen in genoemde periodes en gelden niet voor groepsreizen.

 

Maar ook een hele mooie locatie en zeker voor het najaar is Extremadura in Spanje. Mooi weer en lekker vissen op snoek, black bass, barbeel en snoekbaars. Een absolute toplocatie en dat voor echte top prijzen.

Je krijgt hier nu 10 % korting op alle pakketten met de huurboten (zowel met als zonder vaarbewijs). En die zijn al beschikbaar vanaf 595,- minus 10 % en dus voor 535,50 euro per persoon bij 2 vissers. Dan heb je 7 nachten verblijf en 6 dagen je eigen huurboot. Dan hoef je er alleen nog heen te rijden of te vliegen!  Deze korting is geldig voor september en oktober 2020. https://www.visreis.nl/extremadura-spanje

Dus als jij dit jaar toch nog een visreis wilt ondernemen is dit een unieke kans om dat ook nog wat voordeliger te doen.

Dus als jij dit jaar toch nog een visreis wilt ondernemen is dit een unieke kans om dat ook nog wat voordeliger te doen. Neem contact met ons op en plan nu een weekje naar de vrijheid en ontsnap aan de Corona gekte. Mail naar info@visreis.nl of bel ons op 0348 – 201 266.

ANDEREN LAZEN OOK