Cordes Traveldag een groot succes

Persbericht Cordes Travel

Cordes Traveldag een groot succes  

In 2004 werd in Noorwegen het reisbureau "Vakantie-Noorwegen" opgericht door Linda en Raffie Cordes wat later de naam "Cordes Travel" kreeg, daar zij niet alleen Noorwegen, maar inmiddels ook Denemarken, Zweden, IJsland en Florida Keys in hun programma hebben. Cordes Travel bestaat dit jaar dus 10 jaar en dat is een hele mijlpaal in de visreiswereld.
  
Afgelopen zaterdag 1 februari was er de jaarlijkse Cordes Traveldag, een gesloten dag die alleen toegankelijk is voor sportvissers die hun visreis voor dit jaar bij Cordes Travel hebben geboekt, dit om deze dag uniek te maken, heeft men interesse om te boeken, dan kan men in Maart hun stand op de hengelsportbeurs Visma bezoeken. 
 
Volle zaal.
 
Deze dag wordt jaarlijks gehouden in partycentrum de Meijert in Mijdrecht, daar worden meerdere grote zalen gehuurd en wordt en na maanden voorbereiden een geweldige dag georganiseerd. 
 

Alle medewerkers.
 
Doel van deze dag is om alle sportvissers te voorzien van op hun accommodatie/gebied aangepaste informatie, advies te geven en vooral om te vertellen hoe en waar men juist in dat gebied bij die accommodatie moet gaan vissen. 
 

Luisteren naar advies.
 
Per accommodatie is er een tafel met aan elke tafel een expert die reeds vaker in die accommodatie is wezen vissen en dus de kennis en informatie uit eigen hand heeft. Zo waren er dus 47 medewerkers die de 668 bezoekers van dienst konden zijn en hun konden helpen met alle vragen en samen met de sportvissers de stekken, technieken en materialen konden doornemen. 
 

Cordes Travel tien jaar.
 
Op deze dag kregen ook alle sportvissers hun A3 gelamineerde zeekaart en kon men meteen aan tafel alle stekken doornemen, samen met de andere sportvissers die ook dit jaar naar die betreffende accommodatie gaan of al eerder waren geweest. 
 

Bert vertelt.
 
Nappstraumen en Vaeroy Lofoten in Noord Noorwegen is voor 2014 flink geboekt, dat bleek wel aan de 63 sportvissers die aan deze tafels plaats namen. 
 
Goede gesprekken.
 
Speciaal voor deze dag kwamen de professionele visgidsen van Nappstraumen en Vaeroy, Johan, Jimmy en Erik naar Nederland om hier hun kennis, stekken en tips met hun gasten, van het aankomende seizoen, te delen. Maar er waren meer bekende vissers aanwezig die op deze dag hun kennis met de andere sportvissers wilde delen.
 
Frans en Marco geven advies.
 
Marco Kraal, Frans Oomen, Frank van Vliet (Roofvisweb), Sebastiaan Verkerk en Franklin Broeckx vertelden over hun visreizen in Noorwegen en Zweden en deelde hun kennis over het vissen op snoek en de snoekbaars, dus de roofvissers die dit jaar met Cordes Travel op visreis gaan, kregen ook voldoende hulp en advies. 
 
Lezing Pim Pos.
 
Er waren ook zeer interessante lezingen, zo vertelde Pim Pos over zijn ervaringen in IJsland en Noord Noorwegen en gaf Jan vd Bovenkamp een geweldige lezing over de beste gevlochten lijnen van de wereld van Berkley, Stren en Spiderwire. 
 

Lezing Jan vd Bovenkamp.
 
Deze lijnen goeroe kreeg een zaal met 400 man gewoon stil en kreeg het voor elkaar dat deze 1 uur lang naar zijn verhaal luisterde, deze man heeft een geweldige kennis van lijnen, dus was zeker op zijn plaats op deze topdag. 
 

Drukte in de winkel.
 
Ahoy Hengelsport uit Rotterdam was ook naar deze dag gekomen en had 3 volle vrachtwagens met spullen meegenomen, zodat de bezoekers meteen ter plaatse de juiste materialen konden kopen, lijnen, kunstaas, pilkers, onderlijnen, drijfpakken, viskisten, haken, wartels en uiteraard de laatste nieuwe serie molens en hengels van oa Penn. 
 
Ahoy Hengelsport Rotterdam.
 
Denk hierbij aan de Penn TRQ Nano, Penn Regiment serie en natuurlijk de allernieuwste Penn Conflict molen, wat een topper is voor oa de visserij in Noorwegen en IJsland. 
 

Te kust en te keur...
 
Dat er veel groepen dit jaar naar IJsland gingen was wel duidelijk, meer dan 100 vissers zaten aan de "IJsland tafels" en luisterden aandachtig naar elkaar om zo alle kans op de grootste kabeljauwen te vergroten.
 

Gezelligheid top.
 
Alsof al deze service, aangeboden door Linda en Raffie Cordes, nog niet genoeg was, kreeg iedere groep op deze dag ook nog een geweldige Penn rugzak/tas aangeboden, een geweldige tas voor de zoute visser maar ook voor de roofvisser. 
 
Marco Nieuwehuize, Raffie en Sebastiaan Verkerk.
 
Eindelijk een rugzak met bakjes voor je kunstaas en pilkers en een vakje voor je molen of reel, zo heb je alles eindelijk bij de hand en verpakt in een waterdichte rugzak/tas. 
 

Marjan en Lydia vd loterij.
 
Alle groepen kregen deze geweldige rugzak als kado voor het vertrouwen in Cordes Travel, met als bonus twee sets met Berkley Ripple shads en 2 geweldige Abu Garcia Sillen pilkers, die dit jaar grote vissen zullen gaan opleveren.
 

Penn rugzak, handig!
 
Het was dus een gezellige drukte en je hoorde alleen maar positieve berichten, je merkt wel dat Linda en Raffie dan ook zeer geliefd zijn. Zij organiseren hun visreizen voor hun "klanten" dan ook tot in de puntjes  en hebben alles prima voor elkaar. 
 
Sandra, Robby, Marco Kraal en Raffie.
 
Zo spraken we mensen die al 10 jaar lang hun visreizen bij dit geweldige echtpaar boeken, daarmee zie je dat zij met hun hele hart dit werk doen. Niet te vergeten dat beide ook zelf fanatiek sportvisser zijn. 
 
Veel aandacht voor de lezing.
 
Zowel Raffie als Linda gaan verschillende malen per jaar zelf naar Noorwegen en IJsland om de grote koolvissen, heilbotten en kabeljauwen achter hun vinnen aan te zitten. 
 
Volle zaal.
 
Linda is wellicht ook de enige vrouwelijke zoute visgids van Nederland en België
 
Waar zijn de goede stekken?
 
De dag werd afgesloten met een geweldige loterij met een prijzentafel die een waarde had van 8000 euro met als hoofdprijs een visreis twv 3500 euro. 
 
De prijswinnaars.
 
De 2e prijs was een visreis twv 2000 euro, dus ook dit was weer helemaal voor elkaar en super georganiseerd. 
 

De prijzentafel.
 
Zeldzaam hebben we dan ook zoiets goed georganiseerd gezien en we kunnen dan ook alleen maar zeggen, ga je op visreis naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland of Florida Keys, boek dan je vistrip bij Cordes Travel.
 

Volle zaal.
 
Dan weet je zeker dat alles in orde is en je een topservice en een geweldig advies krijgt, zeker voor die groepen die dit eens willen proberen of voor de eerste keer op pad gaan. 
 
Bezoek hun website op www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -