Cordes Traveldag 2015

Persbericht Cordes Travel

Cordes Traveldag 2015



Jaarlijks organiseert Cordes Travel visreizen een speciale dag voor de gasten (klanten) die bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt. Dit is dan ook niet zomaar een dag, dit is een professionele dag die tot in de puntjes geregeld en georganiseerd is en voor alle vissers, ook een waardevolle dag is, die geen enkel ander reisbureau op deze manier kan organiseren.

Er kwamen maar liefst 709 bezoekers, er waren 49 medewerkers en 5 geweldige lezingen, als dat niet uniek in Nederland en België is.

Op deze unieke Cordes Traveldag kunnen de groepen ook hun A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken ophalen, hun kofferlabels (indien met vliegt) en uiteraard het sportvis-pakket twv 175,- euro. 
Deze dag is uniek daar voor bijna elke accommodatie een speciale hoek gemaakt is, soms meerdere tafels bij elkaar en voor andere accommodaties weer 1 tafel.

De bezoekers gaan aan de tafel(s) zitten vd accommodatie/land waar zij dit jaar naar toe gaan en leren daar dan de andere vissers kennen, die er dit jaar ook naar toe gaan, tevens is er dan ook nog eens een medewerker/expert per accommodatie/gebied/land die daar al verschillende keren is geweest.

Op deze manier krijg je dus tips, adviezen en ervaringen van vissers die al eerder naar die accommodatie zijn geweest, waar krijg je betere informatie over stekken, technieken en materialen.

Onder deze experts waren ook Jimmy, Johan en Erik, de visgidsen van A Rorbuer en Nappstraumen Lofoten, aanwezig om hun gasten de beste tips, stekken en adviezen te geven.

Speciaal uit de Florida Keys was Jeremy overgekomen om ook „zijn” gasten te voorzien van allerlei informatie over het vissen, de accommodatie en uiteraard de beste restaurants in de buurt.



De Roofvissers die dit jaar naar Zweden of Noorwegen gaan kregen advies en tips van de top van Nederland, want bijna de hele top was aanwezig, Marco Kraal, Frank van Vliet, Frans Oomen en Jack vd Mortel, vertelde al hun ervaringen en gaven de beste adviezen voor deze roofvissers.

Corné Marijnissen zette alles op de gevoelige plaat, deze fotograaf bracht deze dag prima in beeld, zoals je kunt zien op de foto’s.

Robby Florus van Robby Fish uit Wommelgem (B) kwam op de dag zelf toch nog wat extra prijzen brengen voor de grote loterij, dus ook Robby was aanwezig.
 
Om nog meer informatie te geven waren er maar liefst 5 lezingen, door Robert Valkeneer over de beste Penn materialen, Jan vd Bovenkamp kwam vertellen over Berkley nylon en gevlochten lijnen.

Jeremy vertelde over de Florida Keys en Pim Pos deelde zijn ervaringen van IJsland en Noorwegen. Elke zaal vd lezing zat dan ook propvol, volgend jaar zullen we nog een extra zaal inzetten om nog meer mensen de kans te geven deze geweldige lezingen bij te wonen.

Deze Cordes Traveldag is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig dagje uit, want ook de groepen die al 10 jaar hun visreis bij Cordes boeken, komen gewoon langs, simpel omdat het een leerzame maar ook enorme gezellige dag is waar je altijd weer veel bekende ontmoet en er niets leukers is dan met sportvissers over je hobby te praten.



Uiteraard willen de sportvissers ook materialen kopen, dus Avicentra Hengelsport uit Oostvoorne had zijn halve winkel meegenomen, hengels, molens, reels, kunstaas, drijfpakken, lijnen en nog heel veel meer was aanwezig, de 100m2 zaal werd omgebouwd tot winkel en deze was de hele dag bomvol, dus ook daar was voor gezorgd.

Kees en zijn Team hebben dan ook hard gewerkt en goed werk verricht. Als geweldige afsluiter van deze superdag, was er dan de grote loterij met meer dan 8000 euro aan prijzen, met als hoofdprijs een gratis huis en boot voor een week en een visgids voor 1 dag in A Rorbuer Lofoten twv maar liefst 3620,- euro !



Uiteraard was er bij de Lockhorst in Sliedrecht voldoende te eten en drinken voor iedereen, tegen schappelijke prijzen, de broodjes gezond, broodjes kroket, frikandel en bal vlogen over de toonbank, dus ook de catering en de bediening in de zalen was top.

En zo kwam er dan een einde aan deze grandioze, geweldige, supergave, unieke, spectaculaire en vooral goed georganiseerde dag, hoe dan ook doet niemand dit na en geeft dit aan van welke kwaliteit en hoe professioneel Cordes Travel is.

We hebben hier te maken met een reisbureau dat aan haar gasten (klanten) denkt, wat ook moeite doet na dat ze de boeking gedaan hebben en weten waar ze over praten.

Dat dit allemaal klopt en waar is, laten de 709 bezoekers, 49 medewerkers en de tientallen grote namen wel zien, want denk je nu echt dat deze grote merken zoals Penn, Berkley, Savage Gear en Westin en al deze grote namen in de hengelsport hun naam en merk laten zien bij zo’n evenement als dit reisbureau niet in orde of niet professioneel zou zijn?


Tot slot een enorme dank aan alle medewerkers, vrijwilligers en de bezoekers die deze dag hebben mogelijk gemaakt, want zonder al deze mensen zou er geen Cordes Traveldag zijn.



Wil je nu een goed georganiseerde visreis in de vorm van "geen flauwekul" en mooie „verhalen” maar gewoon de waarheid, een eerlijke prijs, service en kwaliteit dan ben je bij Cordes Travel in goede handen en dat kunnen duizenden mensen inmiddels met ons delen !


Een visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Denemarken, Panama, Ierland en de Florida Keys boek je uiteraard bij Cordes Travel.



Bekijk hier het filmpje van deze dag: 

www.cordestravel.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -