Cordes Travel visreizen in Kortrijk

Persbericht Cordes Travel  

Cordes Travel visreizen in Kortrijk 

Uiteraard staat Cordes Travel op de hengelsportbeurs “Hengelexpo” in Kortrijk (B), maar liefst 45% vd sportvissers die bij Linda en Raffie een visreis boeken, komen uit België en dat is niet voor niets natuurlijk, Cordes Travel is inmiddels een begrip en enorm gewaardeerd.  


De mooie stand van Cordes Travel.

 
Aankomend weekend zaterdag 28 & zondag 29 november staat Cordes Travel met hun grote stand weer op de Hengelexpo in hal 5 bij de visvijver en de castingbaan. Elke dag staat er een Team van medewerkers klaar om antwoord te geven op alle vragen, je te helpen met de juiste keuze van een bestemming en natuurlijk zullen Linda en Raffie Cordes zelf ook aanwezig zijn.

Op zaterdag hebben we zelfs iemand op de stand die frans spreekt. Op de stand zijn fotoboeken en 2 hele grote Full HD 42” TV’s waar zij allerlei filmpjes in Full HD kunnen laten zien, er draaien de hele dag door filmpjes, maar wil je iets speciaals zien, onder de TV hangt een lijstje, even vragen en ze draaien de film van uw interesse.
 

Marco Kraal met zijn Nederlands record koolvis (19.5kg).

 
Je wilt al vele jaren op visreis, roofvissen op snoek of snoekbaars in Zweden of Noorwegen of naar de warme oorden zoals Panama, Costa Rica of de Florida Keys of wil je eens zeevissen in IJsland, Noorwegen, Denemarken of Ierland, dan ben je bij Cordes Travel aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van visreizen naar deze landen, hebben elke accommodatie zelf bezocht én bevist.
 

Raffie met een prachtige Cubera van 40kg.
 

Linda en Raffie Cordes hebben hun reisbureau in Noorwegen opgebouwd, zij hebben daar 8 jaar gewoond en het “vak” in de praktijk geleerd, waar zij beide ook visgids zijn geweest en nog steeds voor het Penn Team vissen. Door deze ervaring en kennis weten zij als geen ander wat een sportvisser zoekt, nodig heeft, moet leren en zelfs weten ze wat de meeste vissers vergeten of niet aan dachten, kortom Cordes Travel heeft een enorme kennis is huis en zorgt ervoor dat de sportvisser goed voorbereid op visreis gaat.

Bij Cordes is het dan ook vanzelfsprekend dat een huisje geheel compleet is ingericht en de boten standaard altijd een Dieptemeter/Visvinder hebben en een GPS/Plotter, een A3 gelamineerde kleuren zeekaart is ook standaard, bij Cordes Travel dus hele normale zaken. De boten zijn altijd zeewaardig en hebben minimaal 50pk (benzinemotoren), zodat men snel en veilig de open zee op kan. Uiteraard zijn er ook grote kajuitboten en zelfs boten voor 5 personen.
 

Prachtige dikke kabeljauw uit IJsland.

 
Kwaliteit en service zijn erg belangrijk bij Cordes Travel, zo krijg je een dik boekwerk hoe te vissen in Noorwegen of IJsland en kan men gratis op prive-les komen. Onder het genot van een hapje en drankje gaat Raffie 3-4u met je eigen groepje rond de tafel zitten om gericht jullie visreis te bespreken, gericht en alleen op die accommodatie waar men heen gaat.

Materialen worden besproken, de A3 gelamineerde zeekaart met stekken komt op tafel, stekken en technieken worden besproken en er wordt antwoord gegeven op alle vragen, een unieke service die heel belangrijk is. Een boeking doen kan iedereen, alleen de service na de boeking en de service tijdens de visreis is nog veel belangrijker, het is ook niet voor niets dat Cordes Travel 80% vaste “klanten” heeft die jaarlijks terug op visreis gaan. Linda en Raffie zijn zelfs tijdens uw visreis 24u per dag bereikbaar.
 

Carmen met een mooie Snoek uit Zweden.

 
Nog een uniek evenement is de "Cordes Traveldag”, waar vorig jaar maar liefst 700 sportvissers op af kwamen. Deze dag staat in het teken van informatie en leren, kennis vergaren en luisteren naar de tips, trucs en adviezen van andere vissers. Elke accommodatie/gebied/land heeft zijn eigen tafel met daaraan een Cordes Travel tafelheer, die al vaker bij die accommodatie heeft gevist, hij kan je dus alles vertellen en al je vragen beantwoorden, aan deze tafel ontmoet je dan ook de andere sportvissers die ook naar die accommodatie gaan of al eerder zijn geweest, kortom een enorme kennis aan die tafel.
 
Om deze dag compleet te maken komen er verschillende visgidsen uit Noorwegen, zijn er vertegenwoordigers vd grote merken Penn en Berkley aanwezig en is er een winkelier (Ahoy Hengelsport Rotterdam) die voor iedereen de juiste materialen bij zich heeft, worden er lezingen gegeven en krijgt iedere groep een leuke cadeautje twv 150 euro !
Meer informatie over deze dag
 

Gezellige drukke Cordes Traveldag.
 

Jullie zien het, Cordes Travel is een groot, serieus en vooral professioneel reisbureau dat inmiddels een hele goede naam heeft opgebouwd en heel veel zeer tevreden gasten heeft, lees maar eens door de vele reisverslagen daar lees je heel veel lovende woorden en terecht ! Wil je nu op de hoogte blijven van de vangstberichten uit bv Noorwegen, IJsland of de warme oorden, kijk dan eens op www.zeevisland.com dat is dé vangstberichten website van Nederland en België, vangstberichten uit Nederland, België, Noorwegen, IJsland en allerlei andere landen, meer dan een bezoek waard.
 

Een prachtige heilbot uit Nappstraumen.

 
Kom eens langs op de stand van Cordes Travel of bezoek de website eens en laat je informeren naar de verschillende mogelijkheden, er is een visreis voor elk budget en er zijn visreizen voor vissers die weinig of geen ervaring hebben, ben je alleen en heb je dus geen vismaat, kijk dan eens bij de verschillende Festivals, denk aan het Penn IJsland Festival of het Penn Nappstraumen Festival
 

Heb je op de beurs advies nog over de juiste materialen die passen bij je visreis, kom gerust even langs en Raffie loopt even met je mee naar Robby Fish uit Wommelgem, de Noorwegen en IJsland specialist die ook op de Hengelexpo staat en een prachtig assortiment materialen bij zich heeft. Robby Fish is de grootste Noorwegen/IJsland specialist in België, hier kun je alle juiste materialen kopen voor een geslaagde visreis, tegen een scherpe prijs.
 
Bezoek de stand of de website van Cordes Travel eens en maak kennis!



Met vriendelijke groet,

Raffie Cordes
www.cordestravel.nl
www.zeevisland.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -