Cordes Travel visreizen

Persbericht Cordes Travel 

Cordes Travel visreizen 

Eigenlijk hoeven we ons niet meer voor te stellen, al 12.5 jaar een betrouwbaar adres voor visreizen naar onder andere Noorwegen, IJsland, Zweden, Denemarken en inmiddels ook Panama, Costa Rica, Laccadiven, Malediven en Canada, dus visreizen voor zee- én roofvissers.

Het zijn weer gezellige drukke maanden voor ons en er staat veel op het programma: beurzen, speciale dagen, reizen en niet te vergeten de aanvragen en de boekingen.


Twee meter heilbot uit Noord Noorwegen.

Eerst hebben we de 2e handsdagen van Robby Fish in Wommelgem België. Vissers kunnen hier hun materialen naar toe brengen. Op 18 & 19 november kan men dan deze 2e hands materialen kopen, altijd met groot succes en er is altijd een hapje en drankje.

Uiteraard zullen Raffie en ik (Linda) hier ook weer aanwezig zijn voor advies over visreizen en materialen, kom gezellig langs om kennis te maken.


Prachtig steur uit Canada.

2-3-4 December staan we uiteraard weer op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht met onze grote Cordes Travel stand, waar we op drie grote 42” TV’s full HD beelden laten zien van de verschillende landen die we in ons programma hebben.

Elke dag staan we met zeven medewerkers klaar om alle vragen over de visreizen te beantwoorden. Ook geven we advies over stekken, hebben we zeekaarten bij ons en helpen we advies te geven over materialen die je nodig hebt. We kunnen zelfs even meelopen naar de stand van Penn of Ahoy Hengelsport als je plannen hebt om iets te kopen.


De prachtige stand van Cordes Travel.

13 januari vliegen we met 24 man naar Panama, waaronder 16 Nederlanders en Belgen, om daar te vissen op Roosterfish, Marlin, Sailfish, Mahi Mahi, Tonijn, Cubera en vele andere soorten vis.

Vijf dagen vissen van 06:30 to 17:30 uur op grote snelle boten. Eén nacht verblijven we op zee op een groot luxe schip. Dit wordt een hele gezellige week. We hebben elkaar als groep al meerdere malen getroffen om kennis te maken en nu is het aftellen !


Grote Sailfish uit Costa Rica.

Nog geen week na onze terugkomst uit Panama staan we twee dagen bij de Scandinavië-specialist van het Noorden, Hengeldiscount in Oldenmarkt. Zij hebben op 27 en 28 januari de speciale Scandinaviëdagen met prachtige acties en aanbiedingen.

Raffie en ik zijn beide dagen aanwezig om alle vissers voorzien van informatie over materialen en natuurlijk de visreizen in ons programma. Dus alle vissers uit het Noorden van het land zijn meer dan welkom om eens kennis te maken of om gewoon weer eens hallo te zeggen.


Zeewolf.

Tja en als we terug zijn uit Panama: de laatste voorbereidingen voor de Cordes Traveldag op 11 februari in Sliedrecht. Inmiddels een groot evenement waar we weer rond de 800 sportvissers verwachten en wat elk jaar een heel groot succes is.

Er is een winkelier, er worden lezingen gegeven door experts, er zijn visgidsen uit Noorwegen aanwezig en 50 medewerkers die voor de verschillende accommodaties hun ervaringen, stekken en tips delen.


Bekijk filmpje van dit jaar maar eens om een idee te krijgen van dit geweldige evenement.

Let op, aanmelden is verplicht, niet aangemeld, kom je écht niet binnen. >Cordes Traveldag<.


Cordes Traveldag.

Meteen twee weken na de Cordes Traveldag zijn er weer de drukst bezochte dagen van België, bij de grootste en meest complete winkelier van België, Robby Fish de Opendeurdagen op 23-24-25 en 26 februari.

Giga kortingen, acties, aanbiedingen, special deals en vele prostaffers om alle bezoekers advies en tips te geven. Uiteraard is Cordes Travel ook weer alle dagen aanwezig om advies en tips te geven over materialen en uiteraard de verschillende visreizen. Kom langs op deze oergezellige super Opendeurdagen.


Arnout met een prachtige Lofoten pollak.

Last but not least, hebben we de Visma Hengelsportbeurs nieuwe stijl, in de Ahoy Rotterdam, 3-4-5 maart is het weer gezellig op deze beurs die deze keer een hele andere en speciale opzet heeft en zeker de moeite waard is om (weer) eens te bezoeken.

Met de nieuwe organisatie die nu in handen is van Hengelsporthuis, bekend van de bladen Zeehengelsport, Roofvis, Karperwereld en Witvis Totaal. Tevens is deze organisatie bekend van de Fly and Lure in Maurik, die volgens mij nu in de Visma gehouden gaat worden, maar later wellicht meer daarover.


Marco Kraal met het Nederlands record koolvis.

Kortom de komenden maanden trekt Cordes Travel weer door het land en kun je ons overal ontmoeten, kennis maken of weer eens even bijpraten. Kom langs als je meer informatie wenst over stekken, technieken, kunstaas en materialen of als je altijd al gedroomd hebt om eens op visreis te gaan.

Het leven is te kort om te blijven dromen, kom gewoon eens langs en laat je geheel vrijblijvende informeren naar alle mogelijkheden en prijzen en je zult zien dat een visreis dichterbij is dan je ooit had gedacht. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -