Cordes Travel uiteraard op de Visma 3-4-5 maart Ahoy Rotterdam 

Persbericht Cordes Travel 

Cordes Travel uiteraard op de Visma 3-4-5 maart Ahoy Rotterdam 

Natuurlijk zijn wij er bij, al 13 jaar lang komen we naar de Visma en de Hengelsportbeurs in Utrecht, geen beurs slaan we over ! Elke dag zullen we met 7 experts aanwezig zijn om alle vissers te vertellen over onze visreizen naar 14 verschillende landen.

Denk aan Zweden voor de roofvissers, Noorwegen, IJsland voor de kabeljauw, koolvis en heilbot, Canada voor de enorme steur en chinook zalm, maar ook Panama, Costa Rica, Ascension en de Malediven voor de marlijn, Sailfish, Rooster en meer van dit soort sterke tropische vissen.

Cordes Travel bestaat dit jaar 13 jaar en groeit elk jaar, Cordes Travel is een begrip en inmiddels hebben we 70% stamgasten die elk jaar trouw bij Cordes Travel hun visreis boeken. Dit grote succes is oa te danken aan de enorme service die we geven, de kwaliteit die we bieden, de professionaliteit en dat we betrouwbaar en eerlijk zijn.

Zo hebben we een boekwerk met informatie, gelamineerde A3 kleuren zeekaarten, zijn we 24/7 bereikbaar, geven we prive-les en organiseren we jaarlijks het grootste “Zoutwater-evenement” van Nederland en België namelijk dé Cordes Traveldag. Dit jaar had de Cordes Traveldag maar liefst 798 bezoekers, waren er 50 medewerkers, kwamen de vier beste visgidsen uit Noorwegen van Nordic Sea Angling, waren er lezing oa van Johan Mikkelsen, Marco Kraal en Robert Valkeneer en kwam zelfs Klaas vd Eerden, bekend van oa Big Fish Klaas en Foute vrienden, naar deze dag om gezellig een dagje uit te zijn. Bekijk het filmpje eens van deze waanzinnige dag:

Cordes Travel wil de visser graag verder helpen, goed voorbereiden, helpen en volop advies, tips en trucs geven, als zij al ervaren zijn, maar juist ook die vissers die voor de 1e keer op visreis gaan, wij zorgen ervoor dat de vissers goed voorbereid op visreis gaat en het aan niets zal ontbreken. Dat begint natuurlijk al met een huis en boot van goede kwaliteit, waarbij veiligheid voorop staat.

Kortom droom je al jaren van een visreis maar weet je niet hoe je het moet aanpakken, denk je dat het niet te betalen is, geen idee wat je mee moet nemen ? Kom even kennis maken op de Visma 3-4-5 maart in de Ahoy Rotterdam www.visma.nl Wij staan klaar om je advies en tips te geven en helpen je bij de juiste keuze. Bij Cordes sta je er namelijk nooit alleen voor !

Tot slot nog een paar leuke links op onze website, voor de dagen dat men niet kan vissen !

Onze reisverslagen
Onze vangstberichten
Onze Penn Festivals
Onze materialen
Onze bestemmingen Noorwegen
Ons gratis Sportvis-pakket

Tot zien op de Visma 2-3-4 maart, stand nr 13 tegenover Ahoy Hengelsport, kan niet missen.

Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -