Cordes Travel op de Hengelsport- en Botenbeurs

Persbericht Cordes Travel

Cordes Travel op de Hengelsport- en Botenbeurs 

Uiteraard staat Cordes Travel op de Hengelsportbeurs in Utrecht, als wellicht één vd grootste „spelers” in de sportvis-reiswereld mag Cordes Travel op zo’n grote belangrijke beurs niet ontbreken.

Aankomend weekend 28-29-30 November in de jaarbeurs van Utrecht met 20.000 m2 en meer dan 16.500 bezoekers in 2013, verwachten we dat deze editie onder leiding van Dirk Drent een spektakel zal worden.


 
Met dagelijks minimaal zes medewerkers, 2 grote full HD 42” TV schermen op een stand van maar liefst 40m2 laat Cordes Travel zien wat zij in hun programma hebben.



Maak kennis met het Team van Cordes Travel en bespreek je wensen eens met deze experts, samen met de eigenaren Linda en Raffie Cordes, die 8 jaar zelf in Noorwegen hebben gewoond én nog steeds aktief vissen en testen voor het wereldberoemde merk Penn, ben je hier in goede handen.
 


Cordes Travel biedt visreizen aan naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland, Panama, Ierland en de Florida Keys USA, visreizen voor zeevissers maar ook voor de roofvissers die eens willen snoeken of snoekbaarzen in Noorwegen Zweden of Ierland.



Boek je een visreis bij Cordes Travel, dan ben je gegarandeerd in goede handen. Je krijgt perfecte service, zij zijn tijdens uw visreis 24/7 bereikbaar, je krijgt A3 gelamineerde kleuren zeekaarten, je kunt gratis prive-les krijgen, je krijgt een gratis sportvis-pakket twv 175,- euro en je hebt toegang tot de geweldige Cordes Traveldag op 7 februari in Sliedrecht.

Kortom, een visreis bij Cordes Travel is al geslaagd voor je op pad gaat, het is niet voor niets dat er vele grote namen in de hengelsportwereld hun visreis boeken via dit grote reisbureau naar hun bestemming.



Kom langs op de stand (nr 142) van Cordes Travel, naast Ahoy Hengelsport, tegenover Penn en laat je alles vertellen over een geweldige visreis, die ook binnen jouw budget past ! Kom ook langs op de stand om de meest unieke onderwaterbeelden én beelden vanuit de lucht te bekijken uit Noorwegen en IJsland, uiteraard ook vele filmpjes vd andere accommodaties.
 
Tot ziens op de beurs !
 
www.cordestravel.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -