image description

Cordes travel nieuws

Cordes travel nieuws

IJsland, vanaf 1335,- pp (bij 4 pers)
We zouden de prijs ook voor 5 personen kunnen geven (1280,- pp), dan lijkt het nog goedkoper, maar elke echte sportvisser weet dat 5 personen op een boot in IJsland of Noorwegen wel wat krap is, dus gewoon eerlijk bij 4 personen blijven als we een vanaf prijs geven. Kortom je kunt al naar IJsland voor 1335,- pp bij 4 personen, voor 9 volle dagen vissen, ben je nu met meer of minder vissers of je wilt in een bepaalde maand, kijk dan even >>hier<< voor onze hele makkelijke en overzichtelijke prijslijst.
 
Let wel, onze prijzen zijn voor 9 volle dagen vissen, dus 9 dagen echt elke dag de boot hebben en geen verloren dagen in hotels. Inclusief in deze prijs een heleboel, maar oa de vliegtickets, transfer, huurauto, bootverzekering en 20kg visfilet, bij de prijslijst kun je zien wat er nog allemaal inclusief is.
 
 
We zijn eind augustus terug gekomen uit IJsland, daar hadden we het Penn IJsland Festival en dat was wederom een groot succes, dit 12e IJsland Festival was wederom erg gezellig. Ook de kleine wedstrijd voor een beetje spanning was een succes, we vissen dan voor de zwaarste kabeljauw en deze werd gevangen door Karel Verpoorten en was 20.04kg, op de 2e plaats Roddy Verheijen met een kabeljauw van 19.08 en de 3e plaats was voor Joep Hermans, hij ving een kabeljauw van 18.30kg, de winnaars ontvingen een prachtige trofee en mooie Penn prijzen. 
 
 
Joep Hermans ving eigenlijk de zwaarste vis, hij ving met behulp van zijn vismaten een heilbot van 173cm, met een geschat gewicht volgens de heilbot-tabel van 80kg. Met zijn Penn Halibut 30lb hengel en zijn Penn Clash 5000 molen, wist hij na 45 minuten dit monster boven te sleuren. Na een paar foto’s en een leuk filmpje, zie >>hier<< hebben ze deze mooie heilbot meteen weer laten zwemmen, respect want zo’n grote heilbot hoort weer te zwemmen !
 
 
We hebben een gezellige drukke periode achter de rug, in juni het Penn Havoysund Festival met 44 vissers, eind augustus het Penn IJsland Festival met 38 vissers en vorige week hadden we het 2e Penn Havoysund Festival in Noord Noorwegen met 43 vissers en over 2,5 week, 6 oktober, vliegen gaan we met 14 vissers naar Vancouver Fraiser River Canada en gaan we vissen op Steur en Chinook zalm en dan is het klaar met groepsreizen/festivals voor 2018, de eerste is dan weer april 2019 Panama met 16 man.
 
In totaal zijn er dit jaar 139 vissers mee geweest met een Festival, een record en dat is niet voor niets natuurlijk, volgens mij was dit ons 25e Festival. Buitenom de Festivals/groepsreizen hebben we natuurlijk ook nog een paar duizend vissers die via Cordes Travel op visreis gaan, op hun zelf, waar we dan vaak de overtocht en/of vliegtickets voor boeken, of als ze willen rijden, dan boeken we alleen huis en boot en geloof me we hebben voor elk budget een leuke accommodatie.
 
 
Veel vissers denken nu oh wauw dat is mooi werk, is het natuurlijk ook maar met z’on grote groep heb je echt wel je handen vol en willen we alles tot in de puntjes in orde hebben en dat is het altijd ook, want de Festivals 2019 zijn al bij vol en 2020 wordt ook al snel geboekt, wil zelf eens mee met zo’n “Penn Festival” kijk dans een op >>deze<< link
 
 
Dus een lekker druk jaar achter de rug, nou ja achter de rug, nog 2 verre reizen, want in november gaan we nog naar de USA en eind november is het weer de Hengelsportbeurs in Utrecht, 30 november en 1 & 2 december, jaarbeurs Utrecht, waar wij uiteraard ook weer aanwezig zijn.
 
Inmiddels zijn we ook verhuisd en hebben we een nieuw groot kantoor in het mooie Zeeuwse dorp Colijnsplaat, hier hebben we nog meer ruimte voor het ontvangen van onze gasten die nog een visreis willen boeken en informatie willen, voor de groepen die al geboekt hebben en natuurlijk de prive-lessen onder het genot van een hapje en drankje en als we op kantoor zijn staat de koffie en een Zeeuwse lekkernij altijd klaar natuurlijk, maar wel op afspraak want we zijn vaak onderweg of aan het wandelen langs het strand, dus altijd even op afspraak langskomen. 
 
 
En dan de boekingen voor 2019 en 2020, 2020 zul je denken ? Jawel we zijn al volop 2019 & 2020 aan het boeken, de Festivals, IJsland en ook bepaalde accommodaties in Noorwegen, denk aan Havoysund, Nappstraumen, A Rorbuer, Nordskot, Vega, Loppa Havfiske en Hellesoy om er maar een paar te noemen die echt snel gaan. Tja en waarom boekt men nu al voor 2020, omdat men in een bepaalde week in een bepaalde accommodatie wil verblijven, niet iedereen kan en wil zo vroeg boeken, maar er zijn veel groepen die dat wel kunnen en willen. 
 
Ook wordt er volop geboekt omdat we eerlijke prijzen geven en ook op de website staan, we gaan toch niet roepen dat je voor 15,- pp naar Noorwegen kunt reizen ? Wat dan achteraf exclusief de reis, huis, boot en alle andere zaken is, gewoon duidelijk en eerlijk en alle kosten die er bijhoren meerekenen, geen addertjes onder het gras, geen “vanaf” prijzen en geen 5 man op een 19ft boot wat niet kan, wij noemen dat de boel belazeren en daar doen we niet aan mee. Wij merken dat onze groepen kiezen voor service, kwaliteit en vertrouwen en niet zoeken naar het goedkoopste vh goedkoopste, want uiteindelijk ben je toch hetzelfde kwijt.
 
 
Verder hebben we ook nog een flink aantal nieuwe accommodaties, met topboten, veel slaapkamers en voor goede prijzen, want een visreis naar Noorwegen hoeft helemaal niet zo duur te zijn, voor ieder wat wils. In onze top-accommodaties met grote 23.5ft boten met 150pk motoren, zijn ook visgidsen aanwezig die gratis 1 dag met je op pad gaan, we hebben ook huisjes daar kun je een visgids voor een hele week  boeken. Al deze huisjes en de prijzen kun je op de website vinden en een update vd vangsten, nieuwe huisjes en ander nieuws kun je vinden bij onze vangstberichten op >>deze<< link.
 
 
Cordes Travel bestaat al meer dan 14 jaar en ……. ach moeten we echt nog vertellen wie we zijn ? Cordes Travel is een begrip in de visreis-wereld, wij hoeven ons toch niet meer te bewijzen, al zoveel reizen georganiseerd, TV programma’s meegedaan, honderden reisverslagen op de website en een flink aantal bekende Nederlanders die ook bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt en de allerlaatste uitzending van Ed Stoop in Panama geregeld en duizenden vissers die jaarlijks bij Cordes Travel hun visreis boeken en tot slot de grote Cordes Traveldag die elk jaar rond de 1000 bezoekers trekt, dat zegt eigenlijk allemaal al genoeg, Cordes Travel is (heel) groot geworden door klein te blijven, jezelf niet telkens op de borst te slaan en gewoon eerlijk, open en oprecht te blijven, juiste prijzen geven en uitgaan van onze eigen kracht en gewoon lekker normaal blijven doen, daar kom je het verst mee. 
 
Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar en dat al meer dan 14 jaar !
 
Groetjes,
Linda en Raffie Cordes