Cordes Travel live vanuit Panama   05-01-15 Tweede dag vissen

Persbericht Cordes Travel

Cordes Travel live vanuit Panama  

05-01-15 Tweede dag vissen 

We komen net terug van wederom een geweldige dag op het water in Panama, vandaag gingen we offshore, dus ver naar buiten, 1,5 uur varen naar een stek die de Hannibal-bank heet, hier zou je alles kunnen vangen, dus we waren benieuwd.

Laten we eerlijk zijn, als je onze vangsten de 1e dag al zag, daar dromen  vele vissers van, de Lodge doet dan ook zijn naam eer aan, het is hier echt  een paradijs, de service is top, de kapiteins geweldig, boten super en de  visserij, volgens mij de beste van de hele wereld!!



Ik ga geen heel lang verhaal maken, daar we zo gaan eten en ik echt kapot  ben, mijn ogen vallen bijna dicht, mijn gezicht en handen doen pijn van het verbranden en mijn spieren zijn verzuurd, maar het is een DROOM visreis !!



Op de Hannibal Bank was het niet onze dag, we vingen wel twee hele mooie Mahi Mahi en een bullshark van maar liefst 100kg met een lengte van 220cm! Verder nog wat 'klein' spul.



Ook hebben we wéér een schildpad gered, die vast zat in een touw. Ik heb nog nooi zoveel vuil in het water gezien als hier, hele boomstammen en honderden stukken plastic, niet normaal meer.



Twee andere boten hadden meer geluk, zij vingen een Blauwe Marlijn (Blue Marlin) van 600lbs, maar na een flink gevecht is deze door lijnbreuk verloren, de andere boot ving drie mooie Sailfish en een Zwarte Marlijn (Black Marlin).



Let op dit is onze tweede dag, we vissen met 16 man op vijf boten en moet je eens kijken wat we gevangen hebben de hele lijst die bij bijna alle vissers alleen in de dromen voorkomen, zoveel soorten in twee dagen, Panama is echt TOP.



Na een paar uur trollen, wat natuurlijk saai is, hebben we besloten om nog een uurtje hetzelfde te gaan doen wat we gisteren de hele dag hebben gedaan, namelijk actief vissen met de hengel in de hand.



Tja en het is bijna niet te geloven, maar ook dat was weeeeeeer succesvol !!



We vingen in een uur drie keer Roosterfish, Cuberra Snapper en een Grouper, dus een wederom een topuurtje!



Kortom het was vandaag wederom een geweldige dag in Panama, het lijkt wel een droom hier !

Tot morgen…

Met vriendelijke groet,
Linda Cordes
www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -