Cordes Travel knalt het jaar uit

Persbericht Cordes Travel

Cordes Travel knalt het jaar uit  

Boemmm, Bammm dat zijn twee woorden die ik afgelopen jaar een aantal keer voorbij heb zien komen en kunnen we nu mooi gebruik van maken. Net voor het einde van het jaar gaat Cordes Travel nog even met veel lawaai het jaar uit en betere afsluiter kan men niet hebben.

Cordes Travel heeft nu exclusief voor de Benelux Soroya Sorvaer en Havoysund in Noord Noorwegen in het programma. Jimmy van Nordic Sea Angling vroeg ons of we deze twee toppers in ons programma wilde nemen, nou zo'n kerst-cadeautje namen we graag aan!

Soroya is bij iedereen al wel bekend, dus daar hoeven we niet veel over te vertellen, alleen Cordes Travel heeft daar wel grote visboten, dezelfde als in Nappstraumen en A Rorbuer, de grote 23.5ft 150pk Arronet boten met 2 losse schermen voor de GPS/Plotter en Dieptemeter/fishfinder.

Je hebt voor deze grote boten geen vaarbewijs nodig, mits je geboren bent voor 1980, na 1980 heb je wel een vaarbewijs nodig. Het mooie is dat de boten groot, stabiel en zeewaardig zijn, je hengels en drijfpakken kunt huren en dat de visgids gratis 1 dag met je mee op pad gaat.

Meer informatie over Soroya >>>    
 

Dikke kabeljauw in Soroya.

Havoysund is de andere accommodatie in Noord Noorwegen en ligt op maar drie uurtjes rijden van Alta en je hebt geen veerboot nodig om er te komen. Havoysund ligt nog hoger dan Soroya, hemelsbreed zelfs maar 60km van de Noordkaap.

Ook hier een geweldig visgebied waar ook zeer goed heilbot wordt gevangen en je 99% vd tijd kunt vissen. Ook hier weer die geweldige Arronet boot van 23.5ft en 150pk en ook bij Havoysund een visgrids gratis mee aan boord voor 1 dag.

Meer informatie over Havoysund >>>  
 

Prachtige heilbotten bij Havoysund.

Voor beide accommodaties, net als in A Rorbuer en Nappstraumen krijgt men de visgids gratis 1 dag mee aan boord, ideaal om technieken en stekken te leren kennen. Wie als eerste boekt heeft hem meteen de 1e dag al.

Trouwens ook bij dit soort accommodaties moet je er al 1 jaar voor vertrek bij zijn, zijn al snel geboekt, logisch. Wil je de visgidsen eens ontmoeten en van hun allerlei tips en stekken horen?

Kom dan naar de Cordes Traveldag (aanmelden verplicht). Op deze geweldige dag komen de visgidsen speciaal uit Zweden om onze gasten alles te vertellen over A Rorbuer, Nappstraumen, Soroya en Havoysund.


Sailfish paradijs Maleisië.

 
Voor die vissers die eens iets anders zoeken en dromen van een Giant Trevally (GT), Roosterfish, Mahi Mahi, Sailfish, Marlin, Cubera, Snapper, Groupers en vele andere soort, Cordes Travel breidt het programma nog verder uit.

De Florida Keys, Panama en Costa Rica waren al in het programma, maar nu komen daar ook de Malediven, Maleisië en de Laccadiven bij. Cordes Travel is nu officieel partner van Get Away Sea-Angling voor de Benelux en heeft zo toegang tot een flink aantal nieuwe bestemmingen voor onze gasten.

Allemaal bestemmingen waar alles al jaren top is geregeld en georganiseerd en tot in de puntjes is verzorgd, zoals men gewend is van Cordes Travel.

Lees hier alles over deze Big Game reizen >>>   
 

Giant Trevally ook wel GT's genoemd.

 
Maar we hebben nog veel meer nieuws op de website, nieuwe bestemmingen voor Zweden, waar men ook snoekbaars kan vangen, nieuwe bestemmingen in Noorwegen en in Panama hebben we nu ook iets unieks.

In Panama hebben we nu ook een “moederschip” in ons programma, je kunt nu 1 nacht aan boord van een groot schip blijven slapen, zo heb je meer vistijd en kun je in de late avondschemer en in de ochtendschemer gaan vissen.

Aan boord is alles prima verzorgd, goed eten en drinken en er is zelfs airco aan boord. 13 januari hebben we een groepsreis naar Panama waar we nog een paar plaatsen vrij hebben voor de liefhebber.

Op onze website kun je meer informatie en de prijzen vinden, trouwens van al onze accommodaties staan alle prijzen online.
 

Raffie met een 80lbs Cuberra, Panama 2015.
 
Wij hebben weer een heel goed jaar gehad en 2016 en zelfs 2017 zien er goed uit. In mei bestaat Cordes Travel 12 jaar, sinds onze start hebben we elk jaar nog meer boekingen gedaan en dat is toch een hele prestatie.

We werken dan ook elke dag heel hard en stellen onze gasten altijd op de 1e plaats, die zijn voor ons het belangrijkste. Eerlijk zijn, service bieden en alles waar maken wat je beloofd of verteld heeft ons gebracht waar we zijn.

Ook moet je je niet uitlaten over andere merken, mensen of bedrijven. Sommige "collega's" willen nog wel eens uithalen naar ons, om er zelf beter van te worden, maar daar houden wij ons niet bezig, wij doen ons eigen "ding" en we denken dat we al lang hebben bewezen dat we op de goede weg zijn.

Wij doen ons niet beter voor, vertellen geen l#lverhalen, roepen niet dat we de grootste, beste, meest professionele, of wat anders zijn, we zijn open en eerlijk en dat is veel belangrijker, laten onze gasten ons maar beoordelen, mits dat nog nodig zou zijn.

Wij zijn gewoon Linda en Raffie, niets meer en niets minder, wij zijn zoals we zijn!
 
Tot slot willen we dan ook alle lezers van deze prachtige website Total Fishing een gezellig kerstfeest en een gezond 2016 toewensen met heel veel vis! Vang je die nu niet, stuur dan eens een e-mail, want wij hebben voor elke Roofvisser en Zeevisser wel iets moois in het programma. Iedereen fijne dagen en tot volgend jaar!
 
Linda, Raffie, Nanno, Robért, Maurits, Cor en Willem.
Team Cordes Travel

 
Meer informatie:  www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -