Cordes Travel aanwezig tijdens de Hengelsportbeurs Utrecht

Persbericht Cordes Travel 

Cordes Travel aanwezig tijdens de Hengelsport en Botenbeurs Utrecht 

Natuurlijk is hét sportvis-reisbureau van Nederland én België wederom aanwezig op deze grote Hengelsport en Botenbeurs in Utrecht. Linda, Raffie en hun team staan elke dag weer klaar, op hun grote (40m2) stand, om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden als het gaat over visreizen.


De grote stand van Cordes Travel visreizen.

Cordes Travel is al jaren (sinds 2004) specialist is visreizen naar oa Noorwegen, IJsland, Zweden, Denemarken, Canada, Panama, Malediven, Costa Rica en de Florida Keys USA, visreizen voor de zee én roofvissers.


Het team van Cordes Travel.

Bij Cordes Travel is de service en kwaliteit voorop, een visreis moet gewoon goed geregeld zijn en dat is het dan ook, alles is tot in de puntjes geregeld.

Ben je onervaren, geen probleem, Cordes Travel helpt je verder en staat klaar met informatie en tips, je kunt zelfs een gratis prive-les krijgen, we hebben een boekwerk met informatie en is er de bekende Cordes Traveldag.


Gezellige drukte op de stand.

Of je nu roofvisser, zeevisser of allround visser bent, Cordes Travel heeft voor bijna iedere vissers wel iets in hun programma, niet voor de karpervissers want voor die doelgroep zijn al vele andere goede reisbureaus.

Of je nu wil vissen in Zweden op snoek of snoekbaars, op de heilbot in Noorwegen, dikke kabeljauw vangen in IJsland of vakantie en vissen wil combineren in de Florida Keys, alles is mogelijk. Cordes Travel heeft weer allerlei nieuwe accommodaties in het programma en nieuwe Penn Festivals voor 2017 én 2018.


Goed herkenbaar, dus u kunt de stand niet missen.

Per jaar boeken een paar duizend sportvissers bij Cordes Travel hun visreis, onze festivals van minimaal 25 personen zijn vaak al 1 jaar voor vertrek volgeboekt en voor bepaalde huisjes moet je er al 12 tot 14 maanden voor vertrek bij zijn.

Niet voor niets natuurlijk, Cordes Travel is een zeer gewaardeerd reisbureau, vraag maar eens om je heen of lees alle reisverslagen.

Heb je dus plannen om in 2017 of 2018 op visreis te gaan, je wilt geen ‘vanaf’ prijzen meer duidelijkheid, een goed georganiseerde visreis boeken en goed voorbereid op visreis gaan, kom dan langs op onze stand en laat je informeren en ga nu al onderzoeken, want je moet er echt op tijd bij zijn !


Volop foto’s en film.

Ben je nog nooit op visreis geweest en ben je bang om de stap te nemen, heb je dat altijd al eens willen doen, maar komt het er nooit van ? Bij Cordes Travel ben je aan het goede adres, zij doen niet alleen de boeking, zij helpen je op weg, denken met je mee, en geven een geweldige informatie, advies, tips en stekken, zodat je altijd goed voorbereid op visreis gaat, het zal dan ook aan niets ontbreken.

Tijdens je visreis is Cordes Travel visreizen ook nog eens 24 uur per dag bereikbaar en dat geeft een veilig gevoel.

Daarbij kent Cordes Travel alle huiseigenaren en hebben zij persoonlijk 99% van de huisjes zelf geboekt. Die laatste 1% is gedaan door een medewerker van Cordes Travel. Dus we weten waar we over praten, kennen de omstandigheden en laten niets aan toeval over.

Kom langs op de grote Hengelsport en Botenbeurs in Utrecht 2 - 3 - 4 december, jaarbeurs Utrecht:  www.hengelsportbeurzen.nl

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar !

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -