Commercial Masterclass - Zaterdag 5 & 26 juni 2010

Persbericht Shimano

Commercial Masterclass - Zaterdag 5 & 26 juni 2010

Carp Fishery ‘t Mun – Appeltern, gratis en voor iedereen

Op zaterdag 5 en 26 juni organiseert Shimano in samenwerking met Beet, Guru, Bait-Tech en Carp Fishery ’t Mun, geweldig leuke Commercial clinics/ masterclasses die in het teken staan van de steeds populairder wordende method- en commercial visserij.

Dit unieke evenement vindt plaats op de karpervijver van ‘t Mun te Appeltern. In deze vijver zwemmen zo’n 800 spiegelkarpers rond die klaar zijn om het materiaal tot het uiterste te testen. Tijdens dit gratis evenement komt u alles te weten over de zeer doeltreffende vistechnieken die deze visserij kenmerken.

Zo zullen diverse leden van de Shimano teams in de praktijk laten zien hoe ze vissen en welke materialen ze daarbij gebruiken. Daarnaast zullen er mensen van Shimano en Guru aanwezig zijn om de speciaal voor deze techniek ontwikkelde materialen te tonen.

Het bijzondere van deze clinics is dat u zelf de nieuwste materialen kunt komen testen. Wilt u zelf even op de viskist van de experts zitten? Zelf ervaren hoe het is om prachtige karpers te vangen met de beste en nieuwste Shimano en Guru producten, het is allemaal mogelijk. De commercial clinics zijn gratis en voor iedereen vrij toegankelijk.

Kom dus zaterdag 5 of 26 juni naar Appeltern en mis het niet. Het evenement zal plaatsvinden van 10.00 tot 15.00 uur aan Visvijver ‘t Mun - Molenstraat 10 - 6629 KJ - Appeltern.