Christmas Sale bij Marcraft

Persbericht Marcraft Visboten

Christmas Sale bij Marcraft

Marcraft visboten heeft voor klanten die graag de boot 100% ‘hufterproef’ willen en niet heel veel waarde hechten aan een compleet gelakte visboot, een prachtige aanbieding bedacht. De Alu-look is in elk type beschikbaar en scheelt toch al snel weer een flink bedrag op de aanschaf. En mede door samen te werken met een aantal aanbieders van tweedehands motoren, zijn we er in geslaagd om een superscherpesetprijs aan te bieden.


 
De boot is natuurlijk verder helemaal op maat gemaakt voor de opdrachtgever, alleen krijgt hij nu een Marcraft die volledig de aluminiumkleur heeft. Enkel de typeaanduiding komt op de boot en natuurlijk eventueel het registratienummer. Ook de lange mooie striping kan aangebracht worden op het aluminium, alleen is dit bij deze uitvoering een optie.
 
Zo is het nu dus mogelijk om een volledig op maat gebouwde 440 PikeMaster met 30pk en Nieuwe Pega 750 Marcraftliner aan te schaffen vanaf € 14.999! En als voorbeeld de 496 Lake Hunter met tweedehands 40pk injectie op een nieuwe Pega 1350 Marcraftliner voor € 19.250!
 
Voor specifieke info, stuur een email naar
info@marcraft.nl of kijk op www.marcraft.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -