‘Caught in the Act’ DVD met adviesprijs van €14,95 nu voor €8,95!

.

‘Caught in the Act’ DVD met adviesprijs van €14,95 nu voor €8,95!

In deze dvd word je meegenomen naar een van Neerlands grootste openbare wateren. Gedurende een driedaagse ontdekkingsreis met zowel boven- als onderwatercamera’s komen onder meer diverse aaspresentaties, rigs en loodsystemen onder het kritische oog van de camera te liggen.

De uitermate verrassende, boeiende een leerzame beelden zijn voorzien van kritisch commentaar door een aantal bekende karpervissers zoals Joop Butselaar, Martin Post, Koen Koops en Freek Stevens.

>

Gulzige spiegels, explosieve schubs en de enorme impact van een weersverandering komen haarscherp in beeld. Ervaar de spanning en aanschouw hoe karpers tot ver over de veertig pond in het zicht van de camera worden verleid. Kijk voor meer aanbiedigen op www.visdeal.nl

Door een unieke samenwerking tussen Flexible Carpfishing en PB Products is er een schitterende DVD ontstaan waarbij karpers tot dik veertig pond worden gevangen voor de camera. In deze leerzame, Nederlands gesproken DVD, worden sfeervolle beelden afgewisseld met unieke onderwaterbeelden.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -