Categorie Snoekbaars; de eerste ronde…

Categorie Snoekbaars; de eerste ronde…

Deze week staat de eerste ronde in de categorie Snoekbaars open om te stemmen voor de Total Fishing Visfoto van het Jaar verkiezing. In 11 categorieën vallen er prijzen te winnen, en uiteraard de roem van de tot mooiste verkozen foto.

De jury heeft een voorselectie gemaakt van twee jaar nominaties (2007-2008 en 2008 t/m maart 2009) en door de samenvoeging van twee verkiezingsjaren zullen zowel de eerste én de tweede plaats een prijs krijgen. Tevens hebben we vanwege het groeiend aantal gevangen barbelen en meervallen twee extra categorieën voor die vissoorten toegevoegd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere week komt er één categorie aan de beurt om op te kunnen stemmen. Stemmen kan dan gedurende 7 dagen, waarna de stemming gesloten wordt en de twee winnaars bekend zijn in de desbetreffende categorie. 

Je kunt ondertussen alle verkozen genomineerde foto’s bekijken in de nieuwe rubriek ‘T.F. Visfoto van het jaar’. Onderaan deze pagina kun je zien wanneer welke categorie open gaat voor de stemronde.

We beginnen met de verkiezing van de genomineerde baarzen. Klik op onderstaande banner en je komt terecht in de pagina van alle, door de jury verkozen genomineerden. Aan de rechterzijde van de pagina staat de foto waarop je je stem kunt uitbrengen. De stem wordt geactiveerd door op de foto te klikken en je bevestigt je stem door eronder op ‘Cast your vote’ te klikken.

Let wel! Je kunt maar één stem per categorie uitbrengen. Nadat je je stem hebt uitgebracht verschijnt onmiddellijk de actuele stand van dat moment. Zo kun je zien wie op dat moment aan kop gaat met het hoogste percentage voorkeurstemmen. Dit kan dan gedurende de stemweek nog steeds veranderen. 

Data stemrondes:

► categorie Baars: De winnaars zijn bekend.

► categorie Barbeel: De winnaars zijn bekend.

► categorie Dames: De winnaars zijn bekend.

► categorie Jeugd: De winnaars zijn bekend.

► categorie KarperDe winnaars zijn bekend

► categorie Meerval: De winnaars zijn bekend.

► categorie Vliegvissen: De winnaars zijn bekend.

► categorie Witvis: De winnaars zijn bekend

► categorie Zeevis: De winnaars zijn bekend

► categorie Snoekbaars deel 1: vrijdag 19 feb. ‘10 t/m vrijdag 26 feb. ‘10

► categorie Snoekbaars deel 2: vrijdag 26 feb. ‘10 t/m vrijdag 5 mrt. ‘10

► categorie Snoekbaars Finale: vrijdag 5 mrt. ‘10 t/m vrijdag 12 mrt. ‘10

► categorie Snoek deel 1: vrijdag 12 mrt. ‘10 t/m vrijdag 19 mrt. ‘10

► categorie Snoek deel 2: vrijdag 19 mrt. ‘10 t/m vrijdag 26 mrt. ‘10

► categorie Snoek Finale: vrijdag 26 mrt. ‘10 t/m vrijdag 2 apr. ‘10