Castaic, het eerste merk ter wereld dat swimbaits produceerde

Persbericht Castaic.nl

Castaic, het eerste merk ter wereld dat swimbaits produceerde

Op deze site willen wij u kennis laten maken met diverse modellen Castaic swimbaits. Wij van castaic.nl hebben vernomen dat er op het gebied van swimbaits zoveel merken en modellen op de markt zijn verschenen van een mindere kwaliteit, en bezitten vaak ook nog matige zwemeigenschappen.

Op Castaic.nl kunt u van diverse Castaic swimbaits een videoclip bekijken en kunt u zien dat Castaic één van de meest natuurlijke zwemeigenschappen heeft. Dit resulteert uiteraard in meer aanbeten én het vangen van vis.

Ook wordt elke Castaic swimbait met de hand geschilderd en hebben de meest natuurlijke patronen. Door de jarenlange ervaring weet Castaic als geen ander hoe een swimbait geproduceerd moet worden. Niet voor niets staat Castaic in America op eenzame hoogte.

Castaic wordt verkocht via exclusieve dealers die op gebied van het roofvissen zeer sterk vertegenwoordigd zijn. Op deze site kunt u op dealers zoeken klikken en kunt u zien welke winkeliers in Nederland Castaic verkopen. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kijk snel op Castaic.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -