Casamundo.nl inspireert hengelsporters

 



Casamundo.nl inspireert hengelsporters  

 
Met ruim 300.000 accommodaties in Europa en daarbuiten behoort Casamundo tot de grootste online portals voor vakantieaccommodaties. Met 40.000 huizen voor hengelsporters, mag het vakantiehuizen portal zich ook een ware specialist noemen op dit vlak. 
 
Met de voorselectie van ‘vakantiewerelden’ worden, naast de bekende vakantiebestemming voor visliefhebbers, ook de mogelijkheden bij wateren in minder bekende gebieden onder de aandacht gebracht.
 
Zo vinden visliefhebbers een omvangrijke voorselectie van Europese accommodaties bij de beste visstekken. Met name accommodaties in Zuid en West Zweden, Zuid en Zuidwest Noorwegen, de provincie Groningen zijn populair onder Casamundo klanten die de hengelsport beoefenen. Ook het Franse Bretagne en het Deense eiland Langeland zijn veel geboekte visbestemmingen. Bij een groot aantal van deze accommodaties kan de hengel al vanaf de veranda worden uitgegooid.
 

Een prachtige lokatie in Noorwegen.
 

Het aanbod van Casamundo varieert van vakantiewoningen op een vakantiepark tot historische kastelen in Frankrijk, appartementen in skigebieden, authentieke Hollandse molens of luxe villa’s op Ibiza. Vanzelfsprekend biedt Casamundo een scala aan accommodaties in de top-5 vakantiehuisbestemmingen, zoals wijnboerderijen in Toscane, chalets in Tirol of Wallis en zonnige huizen aan de Franse Côte d’Azur en in Istrië.
 
Bekijk de voorselectie voor visvakanties en andere vakantiewerelden op: www.casamundo.nl/vakantiewereld

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -