Carp Square goes Belgium!

Persbericht Carp Square

Carp Square goes Belgium!

Het ‘carp only’ sportvispubliek kan zich opmaken voor een inspirerend uitje op hengelsportgebied. Op zaterdag 23 & zondag 24 maart 2013 debuteert Carp Square Belgium in de befaamde Nekkerhallen te Mechelen (België). Het is de eerste grote karperbeurs in België sinds jaren.

De beurs krijgt in Mechelen een oppervlakte van ruim 6.000 m². Het multifunctionele karakter van het complex en de perfecte ligging maken van de Nekkerhal de ideale locatie

Op karpervissen toegespitst
De beurs vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden. Er komen veel grote en kleine leveranciers uit karperland. Binnen de karpervisserij draait het, naast geschikt voer en aas, om 'de laatste meter'; de aanbieding van lood, onderlijn, haak en haakaas. Naast het dit belang heeft vrijwel elke karpervisser ook de hardware op orde met hengels, vrijloopmolens, baitrunners, rodpods, schepnet, unster, beetmelders of swingers, kleding, foedralen, tassen en bivvy’s met het hele interieur erbij. Dit klein en groot materieel zal dus volop te zien en te koop zijn in de Nekkerhallen.

Gevarieerd programma
Naast de materiële kant van het karpervissen komt ook de promotionele en informatieve kant van deze tak van sport aan de orde met demonstraties, lezingen en persoonlijke adviezen van gerenommeerde karpervissers. Er zullen ondermeer lezingen worden gegeven door Piet Vogel, Chris de Clerq, Mark Pansar, Rik Vanlandschoot, Mark Hoedemakers, Nico Vervaet en Gunther Poelmans. Zorg dat je er zit want je steekt er veel van op!

Entree
De beurs is op 23 & 24 maart 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Kaarten zijn aan de kassa te koop en kosten € 7,50 per persoon. Op de website
www.carpsquare.be kunt u een kortingsbon downloaden waarmee u € 1,50 korting ontvangt op de entreeprijs. De entreeprijs bedraagt dan slechts € 6,- per persoon.

Volg Carp Square Belgium online
Meer informatie over Carp Square Belgium volgt binnenkort op
www.carpsquare.be. Like Carp Square op Facebook en maak wekelijks kans op vrijkaarten en andere leuke prijzenpakketten

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -