Carp 2009 IJsselhallen Zwolle

15DE EDITIE VAN EUROPA’S GROOTSTE KARPERBEURS IN IJSSELHALLEN-ZWOLLE

Zaterdag 7 en zondag 8 februari 2009 worden de deuren van de IJsselhallen-Zwolle wagenwijd opengezet voor bezoekers van de grootste karperbeurs in Europa. CARP 2009 bevat dit jaar weer volop interessante ingrediënten voor de echte karpervisser.

Diverse demonstraties van Europa’s beste karpervissers die er ook zijn om advies te geven aan zowel de beginnende als de meest ervaren karpervisser. De aanwezigheid van alle topmerken uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland maken het aanbod van deze beurs zeer compleet.


 


De Aquabuster All Seasons bezit werkelijk alles wat nodig is in elke weersomstandigheid. Voorzien van twee ventilatie ramen, twee extra afsluitbare ventilatie “poorten”, een fill-in panel en ook nog eens een mosquito fill-in panel die zelfs nog tegelijkertijd en/of individueel te gebruiken zijn.

Een overwrap/winterskin zit gewoon toegevoegd en wordt dus meegeleverd. Het 5000mm PVC grondzeil is oersterk en laat geen vocht door. De Aquabuster All Seasons is vervaardigd van een 19mm frame, RVS bivvypeg ringen, luxe bivvypegs, betalight zippers aan de deuren, opbergvakken aan de binnenzijde en absoluut waterdicht 5000mm SOUL kwaliteit doek. 

Voor meer info Klik Hier


VissenVangen.nl staat ook op CARP2009 met de opblaasbare Roughneck Camouflage Karperboten! Roughneck en de karperspecialisten van internetwinkel VissenVangen.nl brengen de eerste serie topkwaliteit opblaasbare camouflageboten op de markt!

Roughneck heeft een enorme ervaring met het ontwerpen van de sterkste en snelste opblaasboten van Europa. De mensen van VissenVangen.nl vissen al tientallen jaren fanatiek op karper en weten als geen ander waar een rubberboot voor de karpervisserij aan moet voldoen.


Samen hebben zij de sterkste en mooiste serie karperboten voor de veeleisende karpervissers ontwikkeld.


Met maar liefst 5 jaar garantie! If fishing gets Rough,…get a Roughneck!

U vindt VissenVangen.nl op stand 55


BoilieDesign.nl                                     

Onder het motto: “Leuker kunnen we het niet maken.. wel makkelijker..” heeft de firma BoilieDesign een range producten ontwikkeld om het draaien van boilies zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen.

De mensen achter BoilieDesign hebben al meer dan een decennium ervaring met het draaien van boilies en we denken dat we Ultieme ‘boilie’ gereedschappen gemaakt hebben.Dus geen gedonder meer met boilieplanken, boiliespuiten en frituurpannen. Wij bieden een totaaloplossing voor het maken van boilies.

Boiliemachine
Vooral de boiliemachine is een uniek stukje techniek en is het paradepaardje op de markt voor boiliemachines. Over elk onderdeeltje van de machine is goed nagedacht en door jarenlange ervaring in de boiliebranche is er een super handige, zeer compacte boiliemachine ontwikkeld.

Het meest unieke aan deze boiliemachine is de schaalroller. Dit perfecte stukje techniek zorgt ervoor dat de boilies mooi rond worden en dat alle mixen, hoe vet of grof dan ook, makkelijk door de machine gaan.
Het dansen van de iets te vette of grove boilies op de walsen is hiermee dus verleden tijd. Alles wat erin gaat komt er als boilie uit. Uiteraard kunnen er ook heel makkelijk dumbels gedraaid worden met deze boiliemachine.

Een tweede mega voordeel is de snelheid waarmee je de rollen kan verwisselen. Binnen 1 minuut kan je de roller verwisselen voor een andere diameter en kan je gelijk verder draaien.
BoilieDesign heeft in eerste instantie gekozen om 4 diameters te leveren. Dat zijn 15mm, 20mm, 25mm en 30mm. Mocht er voldoende vraag zijn naar een andere diameter dan zal BoilieDesign daar zeker op inspringen.

Wij denken dat dit de meest complete en ideale boiliemachine is, die op dit moment verkrijgbaar is. Voor elke thuisdraaier een natte droom…

Op Carp 2009 zullen wij met een grote stand aanwezig zijn en de machines demonstreren, als je interesse hebt kom dan even langs bij BoilieDesign!

Voor meer informatie kijk op:
www.boiliedesign.com

 

Remko van den Berg toont een schitterend nieuw werk. U kunt hem live bezig zien op de karper beurs in Zwolle!
Meer nieuws over Carp 2009 volgt!


 


Remko van den Berg stand nr : 4460
klik hier