Visgidsenstraat in Utrecht

Persbericht Hengelsport- en Botenbeurs

Visgidsenstraat in Utrecht  
De Hengelsport- en Botenbeurs, vrijdag 8 tot en met zondag 10 november in de Jaarbeurs Utrecht, komt dit jaar met een nieuw concept: de visgidsenstraat. 

Vijf gedreven en gepassioneerde visgidsen zullen op de beurs aanwezig zijn om bezoekers met hun avontuurlijke verhalen te enthousiasmeren over roofvissen van uit de boot en vanaf de kant.
 
De visgidsen stellen zich alvast aan u voor:
 
Pim Busker
 
Mijn naam is Pim Busker. Ik wil u graag op een spannende en avontuurlijke wijze meenemen voor een fantastische roofvisdag vanuit mijn veilige snelle sportvisboot die van alle gemakken voorzien is. U leert op een effectieve manier deze snelle rovers aan de schubben te komen. Al het materiaal en kennis is aan boord om er samen een mooie dag van te maken.

Naar wens kan er ook voor de innerlijke mens worden gezorgd. Graag zie ik u terug voor een 
onvergetelijke roofvisdag. Met vriendelijke sportvisgroeten,
 Pim Busker
. www.dutchfishingadventures.com
 
Vincent Tobé
 
Niet iedereen heeft de mogelijkheid om vanuit een boot achter de rovers aan te gaan. Ik, Vincent, zal mij hiervoor gaan inzetten. DeVisboot.nl kan u een dag aanbieden tegen een zeer scherpe prijs! Dus heeft u altijd al eens willen vissen vanuit een boot op roofvis, dan is dit uw kans!

Bij elke gebruikte techniek zal ook een duidelijke uitleg worden gegeven, zodat alles vanzelf zal gaan wanneer u de volgende keer zelf op pad gaat.
 Eén ding is zeker, het wordt een gezellige, leuke en leerzame dag met hopelijk veel vis! Met vriendelijke groet,
 Vincent Tobé. 
www.deVisboot.nl
 


Johan Caneel
 
Centraal in het land, te midden van de grote rivieren, in Tiel wel te verstaan, heb ik mijn passie gevonden in het vissen. De roofvis staat daarbij centraal. Ondertussen heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Een beroep dat mij geweldig veel voldoening geeft en waarin ik probeer zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke dag op het water te bezorgen.

Met een zeer stabiele, volledige en comfortabel ingerichte visboot, neem ik u mee op de Rijn, de Lek, de Waal, de Maas of de Linge. Andere wateren behoren ook tot de mogelijkheden.
 
Wilt u gewoon eens ervaren hoe het is vanuit de (varende) boot te vissen of wilt u eens andere wateren leren kennen, dan bent u van harte welkom. Behalve voor ervaren vissers die hun kennis willen vergroten, is het heerlijk om samen met een collega, een vriend, vader of zoon een dag op het water door te brengen en de sensatie van het vissen op roofvis aan den lijve te ondervinden.

Het is zeker niet alleen iets voor mannen, want vele dames heb ik reeds kennis laten maken met Nederland vanaf het water en met het leven langs en onder water. Met vriendelijke groet,
 Johan Caneel. 
www.visgidsjohan.nl
 

Koen Lemmens
 
Mijn naam is Koen Lemmens. Zelf ben ik gepassioneerd roofvisser sinds mijn jonge jaren. Al enkele jaren draai ik mee in de wereld van roofvissen en alles wat er mee te maken heeft. Op beurzen en evenementen zult u mij al zeker opgemerkt hebben, maar ook als auteur van “De Roofvis” heeft u hoogst waarschijnlijk al artikelen gelezen van mijn hand.

Aangezien ik steeds op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden kunt u mij ook vinden als visgids. De wateren van Zuidwest Nederland, de rivieren en plassen zoals het Volkerak, Hollands-Diep en Merwede zijn één van mijn geliefde wateren.
 
Onder de naam Predator-Experience kunt u mij vinden op het internet. De naam is alles omschrijvend. Wilt u een dagje onbezonnen genieten op één van de mooiste rivieren in het Zuid-Westen van Nederland, kijk dan zeker op mijn site. Of je nu ervaren of beginner bent, u bent altijd welkom. Met vriendelijke groet,
 Koen Lemmens.  
www.Predator-Experience.com
   

Gerrit Ritman 
 
Op steenworp afstand van Alkmaar, in de Hengelsporthoofdstad van het jaar Den Helder, ben ik actief als visgids in de 300.000 hectare (zoet)water die alleen Den Helder al rijk is. In dat water bevindt zich een enorme hoeveelheid vis die daar wacht om door jullie gevangen te worden.


Samen met Kjell Kuiters, een leerling aan de Hengelsportacademie in Alkmaar, kom ik naar Utrecht om jullie te overtuigen in de Noordkop te komen vissen.
Het vissen kan vanuit de boot maar er zijn ook mogelijkheden begeleid te worden vanaf de kant.
 
Den Helder is het uitgangspunt, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo is er het Alkmaardermeer maar bijvoorbeeld ook Medemblik met de schitterende Vlietlanden. Tegen een fatsoenlijke, crisisbestendige prijs nemen Kjell en ik jullie graag een keer mee. Met vriendelijke groet,
 Gerrit Ritman. 
www.kingfishertours.nl
 
  • Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht 
  • Wanneer: vrijdag 8 tot en met zondag 10 november 2013
  • Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur.
  • Entree: €11,50 aan de kassa, €9,00 in online voorverkoop en € 9,00 met kortingsbon aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.
 
Meer informatie over de beurs kun je vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl
 
Volg ons ook op facebook en maak kans op unieke prijzen en vrijkaarten!

ANDEREN LAZEN OOK