image description

Jeugdvisdag Elburg Missie geslaagd

Jeugdvisdag Elburg  

Missie geslaagd  

Na maanden van voorbereiding was het zover, de jeugdvisdag in Elburg. Doel van deze dag? De jeugd laten zien dat vissen meer is dan alleen een 4 meter hengeltje met een dobbertje. En we kunnen zeggen: missie geslaagd!  

Dankzij onze karperspecialisten, bootinstructeurs, witvisinstructeurs en roofvisinstructeurs hebben de kinderen een fantastische dag gehad.

Een paar cijfers: 
75 Kinderen
58 Vrijwilligers en begeleiders
14 Bootjes
Catering voor 145 man

De vangsten: 
80 voorntjes en bleitjes
1 schubkarper
42 snoeken
8 baarzen

En dan die goodiebag........... volledig gesponsord door vele sponsoren. Grote sponsor met een mooie waardebon was Zunnebeld uit Zwolle.
Overige sponsoren: Ebo van den Bor Nijkerk B.V., Fox Rage, Martin SB, Visdeal, Jumbo Zwolscheweg Elburg, Boni Elburg, Tackle Guru Benelux, Hengelsport Dronten, Strategy, Preston Innovations, Hengelsport Hendriks, Hengeldiscount, Sportvisserij MidWest Nederland, Rapture Pro staff, Sportvisserij Nederland, Winkelcentrum De Vrijheid Elburg Evezet vislokvoeders.

Onze dank gaat ook uit naar: de Scouting N.S. Rambonnet groep Elburg voor het beschikbaar stellen van de locatie, KNRM Station Elburg voor de aanwezigheid op het water voor de veiligheid van onze kinderen, de fa Van Gelder voor het beschikbaar stellen van de steiger, Marco Harderwijk voor de opnames met camera en drone, en uiteraard niet te vergeten: alle vrijwilligers, instructeurs, ouders en kinderen die deze dag tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.

ANDEREN LAZEN OOK